2777
2789
عنوان

آدما نون قلب شونو می خورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 52 پست

میدونی گلم بعضی وقتا حس میکنم حرف های قدیمی برای همون قدیم اثر داشته  

الان همه چیز فرق کرده حتی نمودار ها و ازمون های  الهی هم نعوذبالله انگار متفاوت شده 

ولی قبول دارم که آدم حسود هر چی هم داشته باشه آرامش نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درسته

پدربزرگم همیشه میگفت درخت از ریشه اب میخوره ادمیزاد از دیانت همون خوش قلبی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
کاملا درست میگه

منم فعلا با حرفای مامانم دلمو خوش کردم ببینم چی میشع☹️💔

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

موافق نیستم این جمله قلبمو میشکنه😪

چرا قلبتو میشکنه ؟💔

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

عزیزم من همیشه به همه خوبی کردم با همه خوب بودم آخرم شدم ی آدم شکست خورده ایی که همه رو ترجیح داده به خودش مهربونیت عالیه ولی به اندازه نه اینکه خودتو در نظر نگیری اول برای خوش حالی خودت تلاش کن بعد بقیه ولی کمک کردن به بقیه در صورتی که توانایشو داری خوبه

ن اصلا هیچی توی این دنیا اونقد قانونی نیست! من ادم خوش قلب میشناسم ک هرچی میدوئه انگار عقب میوفته و ...

چه ناعادلانه 😢

لطفا واسم دعا کنید سه ماهه پسر یک ساله مو ندیدم تو تاپیکهام توضیح دادم

هیچ مادری سه ماه نمیتونه از بچش دور باشه و اینقد ریلکس باشه مادر اگه مادر باشه بمیره هم بچشو نمیزاره بره اونم ی ساله 

چون یعنی ما که زندگیمون خراب شده آدمای بد قلبی هستیم

نهه خدانکنه 

والا من خودمم خیلی جاها برای خیلیا مایه گذاشتم 

طوری که دوستای صمیمیم هممش میگفتن وااای تو چه خوش قلبی 

و الان در حال حاضر بدبخت ترینم