2777
2789
عنوان

کات کردم

160 بازدید | 14 پست

یه لحظه میگم گور باباش ک باهام اینطوری رفتار کرد اما همش دارم غصه میخورم امکان نداره برگردم وای خیلی دلم براش تنگ شده خیلی زیاد امروز و دیروز تمامش داشتم گریه میکردم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عاشقش بودم  میدونم اون منو بزودی فراموش نیکنه

برا منم رفت ، همه میرن .

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗
پس تکلیف دل شکسته ما چی میشه 

هیچی فقط گریه کنیم

اونم بره خوش باشه

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗

خوندم

چندسالتونه  

بهم میگن پیشی خپل  به دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنم از 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکر  آقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنم  ژیناگیانم زاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...
هیچی فقط گریه کنیم اونم بره خوش باشه

شما چندسالته  

بهم میگن پیشی خپل  به دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنم از 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکر  آقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنم  ژیناگیانم زاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز