2789
عنوان

اسکیرین شات

172 بازدید | 13 پست

دوستان وقتی رو یکی کراشید یا خوشتون میاد ازش، از عکسای خودش که استوری میکنه یا مثلا پست میکنه اسکیرین شات میگیرید؟ میخوام ببینم همه عین منید یانه😂 فکر کنم بیشتر خانما این کارو بکنن تا اقایون

نه والا اینکارو نمیکنم😂 فقط بهش خیره میشم😂😂😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عه پس فقط منم که چهارهزارتا اسکیرین شات دارم😂

😂😂😂 وا چرا خب خودتو دیوونه نکن😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
از مردا نشده  ولی بلاگرای دختر که خیلی قشنگن ..شده شات بگیرم که از تیپشون ایده بگیرم

شما خیلی خوبی بانو، من تا یه خوشگل تو اینستا میبینم اسکیرین میگیرم میگم کاش مال من بود🤣

نمیدونم چرا همش ناخود اگاه اسکیرین میگیرم

فکر کنم الان دیگه بتونی نقاشیش کنی😂

شما خیلی خوبی بانو، من تا یه خوشگل تو اینستا میبینم اسکیرین میگیرم میگم کاش مال من بود🤣

عزیزمی 😍❤ وقتی پسره خوشگل باشه صد در صد خواهان زیادی هم داره 

و همه تو پی پیش خودشونو پاره و پوره میکنن 😑

من یکی رو میخوام خوشگل نباشه و کسی روش چشم نداشته باشه اونطوری خیالم راحته 

معروفا باید نگران باشی نکنه بدزدنش😁😍