2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

615 بازدید | 25 پست

سلام به همگی

من الان کلاس یازدهم هستم و هنوز پریود نشدم همه دوستام هم سن و سالام شدن من میترسم بیماری داشته باشم از طرفی هم خجالت میکشم به مامانم بگم کمک کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی 17 سالته!؟؟؟  خب مامانت متوجه نشده که هنوز پریود نشدی؟  عزیزم برو دکتر دیر شده  ...

نمیپرسه اهمیت نمیده منم خییلی واقعا خجالت میکشم علائمش هم ندارم ینی حتی رشد سینه هن نداشتم

خونه پُرش باید تا14میشدی و نهایتا15 بگو ب مامانت ب خالت ب یکی ک ب مامانت بگه چطور مامانت متوجه تشد ...

واقعا نمیدونم چرا متوجه نشده تا حالا شاید خودش این سن یا بیشتر شده واسه همین فکر میکنه منم تا اون موقع نشم

خونه پُرش باید تا14میشدی و نهایتا15 بگو ب مامانت ب خالت ب یکی ک ب مامانت بگه چطور مامانت متوجه تشد ...

نه من ۱۸ پریود شدم 

چه خبره ۱۵

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

نمیپرسه اهمیت نمیده منم خییلی واقعا خجالت میکشم علائمش هم ندارم ینی حتی رشد سینه هن نداشتم

عزیزم لطفا خجالت نکش 

شاید سنتو یادش رفته😉

برو بهش بگو مامانجان من 17 ساله شدم ها