2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

60 بازدید | 11 پست

کات کردیم ولی هنوز همو فالو داریم..اوایل کاتمون اصلا استوری هاشو سین نمیکردم خودش سین میکنه لایکم میکنه‌.یه بارم ریپلای کرد..یه بارم پیام داد..ولی جوابشو ندادم..یه جوری که انگار اصلا برام اهمیتی نداره..الان بعد چند وقت استوری گذاشته به نظرم اگه نگاه نکنم انگار از قصده و این خودش یه نوع توجه محسوب میشه...سین کنم؟ جوری که انگار برام مهم نیس و مثل فالوورای دیگمه؟

یا سین نکنم بهتره؟ ولی اخه تا کی؟ منم کنجکاوم،،به نظرم سین کنم ولی عکس العملی نشون ندم بهتره انگار برام مهم نیستش و از دیدنش اذیت نمیشم چون برام مثل بقیس

نظر شما چیه؟

چه چیزا براتون مهمه واقعا  تو خودت نگاه کن واقعا وقتی چیزی برات مهم نباشه میری سمتش ؟‌

خب جزو فالویینگامه دیگه..استوریش میاد بالا..اوایل نگا نمیکردم...اینم دید نگا نمیکنم تا چند وقت استوری نذاشت..امروز گذاشته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه جدا؟ به نظرم وقتی هنوز همو فالو داریم سین زدن مسئله مهمی نیستش!

بله وقتی میگی یه مدت نگاه نکردی الان نگاه کنی کاملا دور برش میداره

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

بله وقتی میگی یه مدت نگاه نکردی الان نگاه کنی کاملا دور برش میداره

وای ینی تا آخر عمرم نگا نکنم🤦🏻‍♀️

اگه مثلا الان نگا کنم ولی دفعه دیگه که استوری گذاشت نگا نکنم چی؟

مثلا از هر چندباری که استوری میذاره یکبارشو نگاه کنم...باز میذاره نگاه نکنم...باز بعد از چندبار استوری گذاشتن یه بارشو نگاه کنم...باز گذاشت نبینم....ینی چند تا در میون استوریاشو ببینم...به نظرم اینم معنی بی اهمیتی میده ینی خیلی برام مهم نیستش

وای ینی تا آخر عمرم نگا نکنم🤦🏻‍♀️ اگه مثلا الان نگا کنم ولی دفعه دیگه که استوری گذاشت نگا نکنم چی ...

تا آخر عمر میخوای داشته باشیش؟ 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…