2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

احتمالا چک برگشتی دارین 

چکای صیادی برگشت بخوره تموم حسابای همه بانکات مسدود میشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بله احتمالا چک برگشتی دارین  چکای صیادی برگشت بخوره تموم حسابای همه بانکات مسدود میشه

نه چک برگشتی ندارم از کیف پولم خرد خرد پول انتقال دادم به کارتم تو یه روز کارتم مسدود کردن 

یدونه هم بدهی وام دارم ولی تو کارتی که مسدود کردن هستن اقساط از همون پول برمیدارن?

حتما دارید، خصوصی یا دولتی

ندارم خودم میدونم

من فقط از کیف پول خودم خرد خرد پول انتقال دادم بخاطر اون مسدود کردن ولی یه پیگیری کنن میفهمن از کارت خودم بوده سابقه خلاف هم تدارم

معمولاً رفع توقیف ها سریع انجام میشه، مواردی که داشتیم، یکی دو روز اداری... 

چطوری پیگیری کنم پشتیبانی پیام دادم میگن برسی میکنیم

یه سوال از کارتی که مسدود شده میشه موجودی گرفت?

چطوری پیگیری کنم پشتیبانی پیام دادم میگن برسی میکنیم یه سوال از کارتی که مسدود شده میشه موجودی گرفت ...

کدوم حسابتون مسدود شده؟ 

مسدود شده باشه، خیر قابل موجودی گرفتن نیست، اگر دیگه برید بانک با شماره حساب بهتون موجودی بدن؟ 

کدوم حسابتون مسدود شده؟  مسدود شده باشه، خیر قابل موجودی گرفتن نیست، اگر دیگه برید بانک با شما ...

پاسارگاد

ولی کارتای دیگم فعاله

من از کارت پاسارگادم پول انتقال دادم به کیفم پولم  بعد انتقال دادم به کارت ملیم ولی نیومد به کارتم برگشت زدن به کیف پولم منم چون ترسیدم دوبارع نیاد به کارتم خرد خرد انتقال دادم به کارتم  فرداش هم رفتم مغازه دادم فروشنده کارت بکشه انگار رمز اشتباه زد یا چی خطا داد دوسه بار انجام داد بعد اومدم بیرون موجودی گرفتم برگشتم خونه تا اینکه دوروز پیش دیدم کارتم مسدود شده

چیکار کنم حالا