2777
2789
عنوان

سوسیس بندری🌭

548 بازدید | 20 پست

گیر افتادم باید واسه ۲۰ نفر غذا درست کنم. بخوام سوسیس بندری درست کنم چند کیلو سوسیس چند کیلو سیب زمینی بخرم؟🥔🌭

پیاز هم بزنم؟⁦🧅

کمکم کنید خدا کمکتون کنه ⁦☺️⁩

چرا به ۲۰ نفر اینو میدی ؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

تعدادش نمیدونم ولی جدا جدا سرخشون کن 

ی پیازهم جدا سرخ کن بهش ادویه و رب گوجه اضافه کن سوسیس و سیب زمینی هم اضافه کن ی استکان اب بریز بزار ابش جمع بشه دقیقا مثه بیرونیا میشه 

ولی فک کنم ی کیلو سوسیس دوکیلوهم سیب زمینی لازم باشه

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پیشنهاد دیگه داری عزیزم؟

چرا غذا نمیدی؟قیمه قورمه مرغ و...

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
مرسی خیلی کامل گفتی

خواهش میکنم از این کامل تر بلد نبودم 😂 

ولی ب نظرم اذیت میشی الویه درست کن یا مرغ بگیر جوجه درست کن براشون

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

به الویه هم فکر کردم اتفاقا

پس درستش کن خوش خوراکم هست 

فقط اگ وقتت کمه سیب زمینی پوست بگیر حلقه حلقه کن سر ی ربع میپزه 

واسه امشب نیست وقت دارم

عالیه

نمیدونم ترجیحم سوسیس یا الویه ست نمیخوایم مفصل بشه

تولده یاچی؟