2777
2789
عنوان

ی لحظه بیایین 😩

89 بازدید | 7 پست

بین خودم و مادرم موندم ، تولد خودم و مادرم نزدیکه دلم خییلی میخواد برای مامانم ی چیز خوب بگیرم چون میدونم ذوق می کنه و خوش حال میشه ولی خودمم موندم مثلا خیلی وقته که میخوام ی چند تا کتاب بگیرم ، پالتو و کفش و شال و ادکلانم و چند تا کرمم ندارم تازه ی عروسی  ام دعوتیم باید ی چیزی بگیرم که شاید گرون شه ☹ ، ولی میگم مامانم پس چی ؟ نمیدونم والا گیج شدم 🤕😖

چقدر پول دادی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر پول دادی؟

۸۰۰ میدونم خودم همچی مو نمی تونم بگیرم ولی گفتم برای خودم ی شکت و گن لاغری بخرم البته نمیدونم قیمت گن چنده ولی تولد مامانمم است ی شلوار با ی شال میشه براش بگیرم با همین ۸۰۰ تومن ی مغازه ارایشی هم است می تونم براش ادکلانم بگیرم ولی خوب ، بین خودم و مهدرم موندم 🙂

۸۰۰ میدونم خودم همچی مو نمی تونم بگیرم ولی گفتم برای خودم ی شکت و گن لاغری بخرم البته نمیدونم قیمت گ ...

لباس بگیر واسش شال و کیف یاشلوار چون عروسی هم دعوتین نیازش میشه صددرصد

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖