2777
2789

با برنامه

Translator

ترجمه کن

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید مخصوصا سنبل اقاها سایت🤢❌بیبی چک ام بلاخره مثبت شد خدایا شکرت اینم از زیبایی این تاریخ1405/05/05 برای من😍 راستی ی نذر قشنگ هم برداشتم که از وقتی متوجه بارداریم شدم تا شبی ک زایمان میکنم ب نیت مادران چشم انتظار ایت الکرسی بخونم ممنون میشم شماهم برای منو تو دلیم دعا کنید ک ب سلامتی بغلش بگیرم 💚😘🥺

تو گوگل ترجمه سرچ کن 

همین متنو بنویس ترجمه کنه 

من چشام ضعیفه الان عینکم پیشم نیس برام سخته 

وگرنه خودم برات انجام میدادم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونوگرافی OB (TVS)‏

دکتر عزیز

یک کیسه حاملگی Smim با واکنش دوگانه دسیدوال در محل مناسب در حفره آندومتر بدون کیسه زرده یا قطب جنین مشاهده می شود. سازگار با GA حدود ‏4-5w‏

پیگیری سونوگرافی 2 هفته بعد توصیه می شود.

هیچ خونریزی جفتی ساب کوریونیک یا رترو مشاهده نشده است.

هر دو تخمدان NL را نشان می دهند. اندازه و الگوی اکو با دو جسم زرد 15.5 و 19.5 میلی متری در سمت LT.‏

یک پاکت مایع 4 میلی متری در خط آندومتر جانبی LT Fundo بدون تغییر اندازه یا شکل نسبت به سونوگرافی قبلی 28/08/1402 به نفع کیست آندومتر تشخیص داده شد.

یک خاور ساده 17 میلی متری در لادنساپرات از کیست LLT Acasa ساده پارا تخمدان تشخیص داده شد.

هیچ ضایعه آدنکس دیگری در هر دو آدنکس تشخیص داده نمی شود، بنابراین هیچ نشانه ای از حاملگی نابجا هتروتوپیک وجود ندارد.

دکتر ابراهیمی

ممنونم

خواهش میکنم ♥️

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸