2777
2789
عنوان

مزایا ازدواج؟

141 بازدید | 21 پست

بچها مزایا ازدواج چیه؟

اگه یکی نخواد هیچ وقت ازدواج کنه چی؟ چی رو از دست میده؟ 

به اون جنبه .... کاری نداریم! 

مزایاش کلا چیه؟ 

به نظرتون خوبی هاش بیشتره یا بدی هاش؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزایایی تا حالا برای من نداشته🥴

یعنی راضی نیستی؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
مستقل میشی  😐من واقعا یه سری چیزای کوچیک برام شده عقده که خانوادم نمیزاره انجام بده ولی همسنا ...

خب اونم محدودیت های خودشو داره

رابطه حلال 

گفتم ک 

به غیر از اون جنبه

هر انسانی باید یه نفر کنارش داشته باشه

تنها بودن مخصوص خداست ن انسان

ازدواج تشکيل خانواده از تنهایی دراومدن 

عشق و محبت گشت و گذار تفریح هایی دونفره و،،،باهم سختی ها کنار گذاشتن دوتایی به هدف رسیدن و.‌‌...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

مهمترین مزیتش اینِ که یا بدبخت میشی یا خوش بخت  البته درصد بدبخت شدن خیلی بیشتر است

چرا اخه؟ 

میشه یکم باز ترش کنی؟

یعنی راضی نیستی؟

نه😕

تو مجردی همش کوه و جنگل و تفریح و سالی چندبار مسافرت

الان شوهرم گاوه جایی نمیبره

تو مجردی ۶ر چی لباس و پول میخواستم داشتم الان شوهرم منت میزاره

مادرو پدرم دور سرم میچرخیدن بابام اجازه نمیداد یک نفر از فامیل چیزی بهم بگه اما شوهرم و مادرش یه بلاهایی سرم اوردن که نگو

ملت حداقل از نظر عاطفی تامین میشن شوهر من حتی صورتمم نمی بوسه