2777
2789
عنوان

خواهرم میگه به بچم هیچی نگین

241 بازدید | 13 پست

وقتی میان خونه ما،بچش میاد همه وسایل خونه رو به هم میریزه ،میاد وسایل من و میشکنه،گوشیم و میندازه زمین،اگه هم به بچش بگیم بالا چشمت آبرو، خانم قهر میکنه،میگه به بچم هیچی نگین،هر بار که میان خونه ما،بعدش باید وسایل و جمع کنم،اصلا به خودش زحمت نمیده سالن و مرتب کنه،یه بار به بچش گفتم وسایلم و به هم نریز،قهر کرد گفت با من و بچم کاری نداشته باش،اصلا باهام حرف نزن،ظهرم ناهار درست کردم،اومدن خوردن،الان خانم قهره،چرا به بچم گفتی گوشیم و ننداز زمین،بچش آب ریخت روی گوشیم،هیچی نباید بگم،از وقتی شوهر کرده انگار ما کلفتشیم،همش عقده هاشو میاره سر ما خالی میکنه،میگه تو بچه بودی وسایل منو شکستی،الانم بچم باید وسایل تو رو بشکنه،چیکار کنم من با این خواهر به نظرتون

چه خواهر غیرمنطقی داری🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت میخوام ولی از این مادرا متنفرم که بچه هاشونو لوس و گستاخ بار میارن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خب راست میگه بچه که متوجه نمیشه. با دعوا کردن چی درست میشه؟ همونقدی که اونجا خونه پدر شماست خونه پدر ایشون هم هست، وقتی میاد در اتاقتو قفل کن وسایلتو خراب نکنه. 

من خواهرمو خودم بزرگش کردم اونم مثل شما حالا بزرگ شده کلی منت سر من داره. 

من خواهر زادم و میبوسم همون قدر هم اذیتش میکنم یه بار خواهرم اعتراض کرد مامانم گفت ما هم بچت و دوست داریم درست تربیتش کن همش جیغ میزنه،اونم الان این اخلاق و داره من رو نمیدمبچه بد میشه اخلاقش،شما اول باید خواهرتون و بفهمانید مشکل از خواهرتونه،مادرتون نصیحتش کنه

وقتي اومد برو تو اتاق درو ببند اينجوري بچشم به وسايلت دست نميزنه حرفي ام زد بگو خودت گفتي با ما كا ...

به خدا خیلی بچش و دوست دارم،ولی جرعت ندارم به بچش بگم فلان کارو نکن،فورا قهر میکنه،خودم دلم طاقت نمیاره پیش بچش نرم،میگه سمت بچم نیا،کاری به بچه من نداشته باش،منم خرم،باز میرم بچش و میبوسم

بنظرم وسایل رو از جلو دستش بردارید در اتاقت رو ببند مثلا 

بار ها شده وسایلم و شکونده،چند تا گلدون داشتم شکست همشونو،به بچش بگم خاله نکن،دست نزن،ناراحت میشه،من دعواش نمیکنم،درست باهاش حرف میزنم،ولی بازم ناراحت میشه