pluviophile مدیر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3359 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 72 پست یه حس ششم واقعی اگر هست بیاد تو رو خدا یا کسی که چاکراش باز باشه یا فاال بگیره ، تو رو خدا حالم خیلی بده قلبم داره از توسینم میزنه بیرون کاربری دست دونفره 1402/09/04 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
69elnaz عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 2816 اره عزیزم استرس نداشته باش کار مهمی نداره انگار سوالی داره میشه لطفا جواب بدین؟؟ حس طرفم چیه بهم؟؟ باهاش کات کنم؟؟
mohadesehaa عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 سلام عزیزم یکم مسیرش سخته ولی اخرش اتفاق دلخواهت میفته سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی از منمعلیرضا متولد چ ماهی هستش ؟و کی میاد خاستگاریم دوسم داره؟؟؟؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16765 تو پیجش حسم میگه ادمین بوده یا خودش ولی بدون قصد وقرض شماره داده چون پیجش کاریه به مراجعاش میده ... حس میکنی متاهل هست؟برای اولین بار از یکیواقعا خوشم اومد☹🥺،،اخهانقدر تابلو بود حتی اسممازم پرسید ،،همسر سابقمم دلش به برگشته ولی دودلهوراهارو بسته میبینه،خودمم خیلی دودلم بهدخاطرمخفی کاریاش وحس خوبی به خانوادش ندارم
mohadesehaa عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 مرسی عزیزدلم پس پیوی جواب میدم بهت💚😘🌹 عشقممم میشه بگی من متولد چ ماهی هستم و چندتا بچه ایم؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
مهتابشونممن عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1065 حس میکنی متاهل هست؟برای اولین بار از یکی واقعا خوشم اومد☹🥺،،اخهانقدر تابلو بود حتی اسمم ازم پرسید ... عزیزم بنظرم دکتره متاهله
مهتابشونممن عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1065 میشه لطفا جواب بدین؟؟ حس طرفم چیه بهم؟؟ باهاش کات کنم؟؟ کات نکن زمان بده بهش
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11446 من که از هیچ کاربری چنین چیزی ندیدم ، بعدشم سایت عمومیه تو چندتا تاپیک هرچی سوال بود جواب دادم دوسه ... خودش داره اعتراف میکنه که اول تبلیغ کاراشو میکنه بعد از مردم پول میگیره.خودتون نگا کنید@نی_نی_یار5 @نی_نی_یار_شب جز اسی کسی منو ریپ نزنه
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41617 من که از هیچ کاربری چنین چیزی ندیدم ، بعدشم سایت عمومیه تو چندتا تاپیک هرچی سوال بود جواب دادم دوسه ... کار شما ممنوعه و شما اجازه فا.ل گرفتن در سایت رو ندارید لطفا تکرار نکنید در غیر اینصورت تعلیق میشید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
مهتابشونممن عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1065 خودش داره اعتراف میکنه که اول تبلیغ کاراشو میکنه بعد از مردم پول میگیره.خودتون نگا کنید @نی_نی_یار ... خدا بهت ارامش و شادی بده گلم قلبت خیلی سیاهه ، به خدا پناه ببر از این انرژی تاریک 💚
آلوچه1234 عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 221 خواهش میکنم عزیزم🌹💚 خانمی میشه ماه تولد من رو بگی یا بگی توی چه فصلی متولد شدم، و آیا الان باردارم؟
پیتزامکزیکی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 12101 بله عزیزم به بهترینش واییییییییییی ذوققققق😍میشه بگی رنگ پیراهنم چیه؟بعد من از یه پسره خوشم میاد اونم از من خوشش میاد؟ خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....