2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان

122 بازدید | 9 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 💖

اهدنا الصراط المستقیم،صراط الذین انعمت علیهم،غیر المغذوب علیهم و لاالضالین

خدایا تو مارو به خیر تام به اهداف و آرزوهامون برسون و رضایت و خوشبختی پایدار نصیبمون کن.

سلام به کنکوریای گل،درچه حالین،خوب پیش میرین؟چطور برنامه ریزی و بودجه بندی کردید که برسید کامل و جامع بخونید و دوره کنید؟به نظرتون مشاور حتما لازمه؟چی مهم برای کنکور؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
من برنامه ریزی کردم آذر دهم  دی یازدهم  بهمن دوازدهم اسفند و فروردین مرور

بسیار عالی

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله مشاور لازمه من خودم مشاورم ولی برای خودم نمیگم مشاور باید باشه

از چه جهتایی

از چه جهتایی

مشاور مسیر رو قبلا رفته اشتباهاتو میگه بهت روش های درس خوندن برای بازدهی بیشتر روش های تحلیل آزمون وظایفت تو هر بازه از سال

نکات مشاوره ای برای افزایش بازدهی و رفع خستگی برنامه ریزی تحلیل درس خوندنت

مگ میشه دوازدهمو تو ی ماه بست؟

البته بدون تست میشه

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

ببخشید نمیخوام دخالت کنم ولی این جهت درس خوندن فایده نداره

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

سلام ب تو 

میگم اگ بدونی برا ثبت نام کنکور معدلی چیزی لازمه واسخ کسی ک دوازدهمه؟؟؟؟

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤