2777
2789
عنوان

💎بیاین

64 بازدید | 6 پست

اول دهه فاطمیه هست نذر میکنم 

هر شب ۴۰ بار یا فاطمه بگم و به عشقم برسم به حق خانم فاطمه منم لباس عروس تن کنم کنارش که خیلی دوسش دارم داماد من اون باشه .

و به نیت شماهاهم به نیت شغل بارداری اجاره ازدواج واسه نیت شماهاهم کلی ۴۰ بار یا فاطمه  میگم اگه این پست میخونی

از ته دل یا فاطمه رو صدا بزن 💚

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

امشب مگه 

بله

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم برات آیةالکرسی میخونم انشاالله که حاجت روا بشی 

توهم دعا کن براامضام ازته دلت 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
منم برات آیةالکرسی میخونم انشاالله که حاجت روا بشی  توهم دعا کن براامضام ازته دلت

انشالله به حق خانم فاطمه 💚پسر قشنگت محمد حسین سالم بغل کنی مامانش❤❤❤

انشالله به حق خانم فاطمه 💚پسر قشنگت محمد حسین سالم بغل کنی مامانش❤❤❤

انشاالله بحق امام حسین 😭😭

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
انشاالله بحق امام حسین 😭😭

💚💚💚انشالله به حق خدا یا امام حسین