2777
2789
عنوان

برنامتون تا شب چیه خانوما؟🫐

397 بازدید | 25 پست

خودم:

ده دقیقه دیگه از سرکار برگردم خونه

نماز

تماس با دانش آموزام 

سریال

فیس یوگا 

تمرین شکرگزاری 

طراحی یه ایده برای دکور اتاقم

کتاب

لالا

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمره وارد کنم

با یه بنده خدا صحبت کنم

کتاب بخونم

شام بخورم

کلی فکر و خیال کنم

بعد بخوابم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

درس بخونم تا ۸ 

بعد برم یکم دعا کنم فردا اون اتفاقی که منتظرشیم بیفته🥺

بعدشم تو گوشی بچرخم تا خوابم ببره

امشب از استرس اینکه فردا چی میشه نمیتونم به بقیه کارام برسم 

میام تو گوشی که حواسم پرت شه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

رفتن خونه 

شنیدن زر زرای خانواده 

کتاب 

خواب

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامانم میاد دنبالم

اول برسم بسته دیج. ی کالامو بگیرم

دوم برم کفشمو ک خریدم بزرگمه عوض کنم

بعدم برگردم چیزایی ک خریدمو باز کنم ذوق کنم

بعدم یکم خونه رو ترتمیز کنم و فیلم و لالا

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️