2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرگیجه  و‌سر درد مداوم

کسی هست بعد کرونا سرگیجه داشته باشه؟

دکترم مغز و‌اعصابم گفته هیچی نیست 

فردا یه دکتر دیگه نوبت کرفتم‌ببینم دردم‌چیه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ماسکو بهم معرفی کرد که هنوز که هنوزه همیشه با ماسک میرم بیرون.اعتماد به نفسم بری قیافم اومده ئ ...

منم هنوز میزنم . قیافمو یادم رفته

میترسم برش دارم بیرون ... نمی دونم چکار کنم 😭 . دو بار اون موقع گرفتم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

هیچی. تنها تغییری که تو زندگیم ایجاد کرد هدیه دادن کلاسای مجازی بود و از دست دادن ازمایشگاه ها 

کرونا هم نگرفتم کلا

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خود کرونا مشکلی برام به وجود نیاورد فقط یادمه اولین بار گرفته بودم تا دو سه ماه بویایی نداشتم الان اوکیم منتها قرنطینه و خونه موندنه باعث اضافه وزن شد که با ورزش و رژیم درست کردم

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

ریه هام از یه بیمار مبتلا به آسم بدتر شده

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

۳ بار مبتلا شدیم ولی اثر ماندگاری نداشت ۴ دوز هم واکسن زدم در کل توان جسمی رو پایین میاره باید وقتی مبتلا میشیم تا یه مدت بعد بهبودی مکمل و تقویتی و غذاهای خوب مصرف کنیم تا بدن به توان سابقش برگرده 

عادت خوب بهم داده هرجا بیرون برم بیام خونه دستمو میشورم..چادرمم روهمون جالباسی بیرون میزارم بالا نمیارم..وسیله های بسته بندیم میشورم بعد خرید

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
سیستم ایمنی بدنم رو به شدت آورده پایین.ماهی یکبار تبخال میزنم.

منم بعد ۳۴ سال چند روز پیش تبخال زدم تو عمرم اولین بار بود زدم خودمم تعجب کردم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند