2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سالها پیش گرفتم هرچی گفت درست بود🙄

چون یکبار ف ال گرفتم ولی قبلش به عشقم که رفته پیام دادم گفت یک وعده دیگه پیام میده ولی من نامیدم بودم چون خطش خاموش بود و کلا ناامید بودم جواب بده فرداش خطش روشن کرد پیام داد موندم 

میگه میاد خواستگاری فعلا به فکر رفتن ولی میاد خواستگاری میکنه خیلی دوستت داره و بفکر ازدواج هم هست باهات. ولی فعلا همچی رو زیر نظر گرفته از جنبه مثبت و ازدواج و الان میخاد که متوجه نشی 

ولی صد درصد حاجت روایی داری.

من

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

مرسی ولی میترسم چون سه سال پیشم گفتم عشقم تو فالم بود بعد فالمو برای رفیقم فرستاده بودم بعد که باعشقم بهم زدم گفت خاک تو سرت این همون مرد زندگیت بود فراریش دادی

همیشه برام سواله طرف از روی باقیمانده قهوه ی ته فنجون چطور میتونه گذشته و حال و آینده آدما رو ببینه؟ یعنی ته فنجونا مرتبط با یه دنیای دیگه و ماوراست؟ یا نه اصلا فنجون و قهوه واسه سردر گم کردن مراجعینه؟ چطوریاست؟

همیشه برام سواله طرف از روی باقیمانده قهوه ی ته فنجون چطور میتونه گذشته و حال و آینده آدما رو ببینه؟ ...

من سه سال پیش گرفتم برای تفریح درست درآمد بعد دوباره گرفتم دوتا فالگیر گفتن ازدواج داری برج ۶ سال بعد باهاش میترسم چون هرچی گفته بود درست درآمد 

مرسی ولی میترسم چون سه سال پیشم گفتم عشقم تو فالم بود بعد فالمو برای رفیقم فرستاده بودم بعد که باعشق ...

من اونموقع ها عشقی نداشتم باخواهرم ودوستش رفتم گفتن بیا یدونه هم تو بگیره زنه بهم گفت چندوقت دیگه برات دوتا خواستگار میاد یه فامیل ویه آشنا که دقیقا هم همون شد خیلی برام عجیب بود ولی دیگه هیچوقت دنبال فل واین چیزا نرفتم همه چیزو بسپار به خدا انشاالله بهترینا برات اتفاق بیوفته ❤❤

من اونموقع ها عشقی نداشتم باخواهرم ودوستش رفتم گفتن بیا یدونه هم تو بگیره زنه بهم گفت چندوقت دیگه بر ...

خب میدونی روز تولدم میگفت کارمو سریع درست کنم بشی برای خودم قهر اشتی هات همیشگی باشه فسقلی من بعد ۱۰روز دعوا کردیم دیدم دروغم یادش نرفته سرکوفت زد روز تولدش روز ۹ بعدش گفت میدونی گوه ترین روز تولدم امسال حالاهم میگه از وقتی باهات تموم کردم سنگ شدم

2790
2778
2791
2779
2792