سلام خانمها ،یه سوال ،من ۳ روز اول پریودیم خونریزی داشتم دیگه از چهارمین روز تا دهمین روز نه خونریزی نه لک دیدم ،بعدش فردای دهمین روز یه لحظه دیدم ببخشیدها شورتم پراز خونه ،نواربهداشتی گذاشتم تا شب خونریزی داشتم ،فردای اون روز فقط لکه بینی قهوه ای دارم با کمردرد ،تا حالا اینجوری نشده بودم ،میدونید از جیه
عزیزم منم تا روز ۵ خ ن ریزی داشتم بعدش کم شد روز ۸ک پاک بودم رابطه داشتم صبح دیدم باز خون ریزی کمی گرفتم با امروز ک میشه روز ۱۲ب طور خفیف همراه ترشحات ببخشید ک میگم رگه های خونی میبینم واینکه دل درد وکمر درد دارم
من امروز ۱۴ مین روز از پریودمه ،لکه بینی قهوه ای هم از چهارشنبه میبینم ،امروز کمتر شده ،در حدی که فق ...
شاید بهم خورون هورمون باشه عزیزم من ۴ماه قبل وقتی بچمو از شیر گرفتن هم اینجور شدم ک سر ۲ماه خوب شدم پاپ اسمیر هم ک دادم سالم بود این دفه دیگه نگران نشدم پیش میاد البته من ای یودی هم دارم ممکنه ب اونم ربط@داشته باشع
شاید بهم خورون هورمون باشه عزیزم من ۴ماه قبل وقتی بچمو از شیر گرفتن هم اینجور شدم ک سر ۲ماه خوب شدم ...
نه من آ یو دی نزاشتم ،اینترنت سرچ کردم فکر کنم از کم کاری تیروییده ،ولی اگه از اون باشه چند ساله من تیروییدم کم کاره ،اولین بارمه اینجوری میبینم بعد تموم شدن پریودم لکه بینی دارم ،طوری که کمرم درد میکنه انگار میخوام پریود بشم ،یعنی در این حد
نه من آ یو دی نزاشتم ،اینترنت سرچ کردم فکر کنم از کم کاری تیروییده ،ولی اگه از اون باشه چند ساله من ...
منم این کمرد رد و۲ساله دارم دقیقا انگار میخوام پریود شم ولی دیگه اهمیت نمیدم ۲تا بچه دارم اگه بخوام ب دردام اهمیت بدم از زندگی میفتم دخترم هم کلاس اولیه خیلی باید دورش باسم