2777
2789
عنوان

ویار😭

72 بازدید | 10 پست

۷ هفتمه چن روزه ویارم شروع شده هیچی نمیتونم بخورم ازهمه چی بدم میاد از صب دو قاشق ماکارونی خوردم دیگ نتونستم بخورم معدمم ازشدت گرسنگی داره میترکه دردش خیلی شدیده هیچی دلم نمیخاد فقط لقمه پنیر میتونم بخورم یدونم خیارو نارنگی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تحمل کن عزیزم  من که الان ۲۱ هفتمه هنوز گاهی ویار دارم

من بارداری قبلیم چهارماهم که شد ویارم تموم شد ازدوماهگی شروع شد قبلا استفراغ میکردم الان فعلا ندارم ولی حالت تهوع و معده درد امونمو بریده 

تو که خوبی باز معدت اینارو نگه میداره من آب دهنم قورت میدادم بالا میاوردم حالا ضد تهوع میخوردم 

بارداریم قبلیم استفراغم داشتم الان فعلا ندارم معدم از وقتی که فهمیدم باردارم میسوزه 

بارداریم قبلیم استفراغم داشتم الان فعلا ندارم معدم از وقتی که فهمیدم باردارم میسوزه 

اینایی که ویار دارن اونم مثل من همیشه دلم براشون کبابه از هفت هشت هفتگی شروع میشه تا پنج شش ماهگی وحشتناک بالا میاری هیچ ضد تهوعی تاثیر نداره بعد از پنج شش ماهگی هم همش دهنت بدمزه میشه خیلی حس بدیه که بهترین غذارو بزارن جلوت یا بوش بخوره بهت بالا بیاری و نتونی بخوری نتونی آشپزی کنی،خیلی سخت بود خیلی،برا من هیچی تاثیر نداشت نه زنجبیل تازه نه سیرابی نه قرص دمیترون نه آمپول هیچی حالا تو امتحان کن شاید بهتر شی

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....
زنجبیل مگه نمیگن خوب نیس توبارداری

والا دکتر به من میگفت برا تهوع خوبه ولی تاثیر نداشت قوی تر از دمیترون نداریم اگه خیلی اذیتی اونو بخور چون به همه اینایی ک ویار بارداری دارن میدن

والا دکتر به من میگفت برا تهوع خوبه ولی تاثیر نداشت قوی تر از دمیترون نداریم اگه خیلی اذیتی اونو بخو ...

اینو میدونم قراره سه شنبه برم برا سونو قلب فعلا خودم کاری نمیکنم گفتم هرموقع صدای قلبشو شنیدم اونموقع اشالا الانم همه چیم نرماله ۵هقته سونو واژینال شدم گفتن نرماله فقط زود رفته بودم قلب نداشت اونموقع دوهفته دیگ گفتن برم سه شنبه میخام برم 

اینو میدونم قراره سه شنبه برم برا سونو قلب فعلا خودم کاری نمیکنم گفتم هرموقع صدای قلبشو شنیدم اونموق ...

ایشالا همه چی خوب پیش بره برات عزیزم