2777
2789
عنوان

لک قهوه ای

149 بازدید | 12 پست

سلام خانما من از چهارشنبه لک بینی قهوه ای دارم همراه درد زیر شکم چند روز دیگه هم موعد پریود مه تازه رفتم دستشویی دیدم یه لخته قهوه ای هم اومد ترسیدم از چی می‌تونه باشه درد هم زیاد ندارم فقط الان تخمدان سمت چپم درد می‌کنه کمی 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حامله نبودی؟

نمیدونم امروز رفتم دکتر آزمایش وسونو نوشت دیگه شب شد باید فرداپسفردا انجام بدمش

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
لزج هست یا  آبکی؟  رنگش  به  سیاهی میزنه یا قرمز قهوه ای؟

رنگش قهوه آیه آبکی هم نیست

درد داری؟ برو سونو حتما . ممکنه عفونت باشه

جواب آزمایشم بیاد سونو درون واژن هم میرم که همون روز ببرم بدم به دکترم

جواب آزمایشم بیاد سونو درون واژن هم میرم که همون روز ببرم بدم به دکترم

حتما جوابشو به منم بده . منم یبار قبلا اینجوری شدم. ولی تو سونو هیچی نبود . ولی بعدش عفونت گرفتم . دیگه خوب شدم

حتما جوابشو به منم بده . منم یبار قبلا اینجوری شدم. ولی تو سونو هیچی نبود . ولی بعدش عفونت گرفتم . د ...

باشه عزیزم 

آزمایش درباره چی؟

کم خونی مینور داشتم قبلا نمیدونم الان وضعیتم چطوره چون کاهش وزن داشتم آزمایش خون،تیرویید و پرولاکتین وبارداری دادم