2777
2789
عنوان

ویروس

77 بازدید | 2 پست

سلام دخترم سه شب پیش دیدم بدنش داغه و همزمان سرفه خلطی کرد و بالا آورد و خس خس داشت الان گلودرد داره و خلط و گرفتگی بینی و صدا ولی تب ندارن فقط آخر شب تب می‌کنه دلیلش چیه ببرمش متخصص؟

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

دختر من ۱۴ سالشه . دوهفته هستش مریضه.اولش بدن درد و بی حالی بعد گلو درد و تب ولرز الانم سرفه...چند روزه مدرسه نمیره .دوبارم دکتر بردیم ..حتما ببر دکتر تا نبری خوب نمیشه .

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.