2777
2789
عنوان

پسری ک....

261 بازدید | 27 پست

بدون توضیح دادن ترکش میکنی

فقط بهش بگی منتظرم نباش (قبلشم ی مدتی نبودم و خیلی بهم پیام داده بود ولی وقتی برگشتم گفتم بهش دیگه منتظرم نباش

و در طول یک ماه  بی خبری، ی بار پیام داد چون دید روبیکا انلاینم گفت خداروشکر ک سرگرم و خوشی 

ی بارم تو اینستا پیام دادگفت حالت خوبه؟ 

هیچ کدومو جواب ندادم 

ب نظرتون من براش مهمم یا ن؟ 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بدبخت پسره دیگه باید چیکار کنه بفهمی براش مهمی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیرر

اره خودمم میدونم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نه

چرا؟

اینو نمیدونم 

اما کتاب بیشعور نباشیم رو به تو پیشنهاد میدم

و اسکول نباشیم به اون پسره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

الان همه گفتن براش مهم نیستی

اینو نمیدونم  اما کتاب بیشعور نباشیم رو به تو پیشنهاد میدم و اسکول نباشیم به اون پسره

خب من همشو تعریف نکردم 

من ی دختر منزوی و تنهام

اون ی پسر موفق و پولدار و اجتماعیه

من حس کردم واسش کم هستم

و ادم مناسبی برای رابطه نیستم 

کلی دختر هستن ک میخوان باهاش باشن 

و منم حوصله رقابت ندارم و در حد بقیه هم نیستم

الان همه گفتن براش مهم نیستی

خب بیچاره هی پیام میده،شما محل نمیدی...دیگه چیکار کنه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

فکر نکنم

میشه دلایلشم بگی

اگ مهم بود فقط یه پیام نمی‌داد چطوری...شانسی این پیام داده ببینه پا میدی یا نه

نه ماجرای ما اینطوری نیست اصلا 

عزیزم ظاهری اینه . من خودم با کسی بودم ک خیلی پیگیرم بود مثلا علاقه داشت سه سال تمام تردش کردم و اون گف میخوامت اما موقع عمل ک رسید ب تته پته افتاد و فقط در حد پیامی اوکی بود ن زندگی . منم درسته باهاش بد بودم اما بد بودنم برا همین بلاتکلیفیش بود وگرنه قبلش خوب بودیم باهم