jaji مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1186 عنوان انگیزه کنکور🥼🤍💪🏻 223 بازدید | 7 پست بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود هدفم قسمت من بوده و باید بشود.📚🥼 1402/09/04 | 13:51 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jaji مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1186 یکاری کن فردا شرمنده خودت نشی خب؟تفریح و مهمونی و فیلم و دوست و شهربازی و...همیشه هستن خودتو درگیر این لذت های لحظه ای نکن باشههه؟باید عاشق هدفت باشی و دوونه وار واسش تلاش کنی
رووویاااا عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 7944 یکاری کن فردا شرمنده خودت نشی خب؟ تفریح و مهمونی و فیلم و دوست و شهربازی و...همیشه هستن خودتو درگیر ... فردا شرمنده خودم شدم ولی بازم درس نگرفتم 😂 سلام
jaji مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1186 من هرچی میخونم ازمونارو گند میزنم خیلی ناامیدم تو سال اولته؟ سال اولم نیست با توجه به تجربه ای که دارم میخوام بهت بگم به نتیجه ازمون خیلی فکر نکن فقط تحلیلش کن فقط بخونننن و ده برابرش تست بزن به نتیجه فکر نکننننن تو میتونی موفق باشی عزیزم🤍💪🏻
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 24554 سال اولم نیست با توجه به تجربه ای که دارم میخوام بهت بگم به نتیجه ازمون خیلی فکر نکن فقط تحلیلش کن ف ... اخه درصدای من حتی به ۲۰ هم نمیرسه :)))))))ازمون ماز میدم ی سریا میگن اشتباهه کسی ک ضعیفه بدهاز آبان شروع کردم یک ماهه کلا دارم میخونم .صفره صفر با پایه ضعیف
jaji مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1186 اخه درصدای من حتی به ۲۰ هم نمیرسه :))))))) ازمون ماز میدم ی سریا میگن اشتباهه کسی ک ضعیفه بده از آ ... نا امید نشو با پایه صفر تا تیر میتونی به رتبه زیر هزارم برسی 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻جا نزنببین مشکل کارت کجاست شاید باید درسنامه رو دقیق تر بخونی تست زیاد تر بزنی و...ماز سوالاش عالیه ولی گزینه دو فک کنم رلحتتر باشه❣️