2777
2789

با لیزر یا جرایی 

چقدر شد هزینش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تیغ و آر اف همراه هودکتومی و لیفت کلیتوریس ۱۰تومن

تشکر برات دعا کردم عمل خوبی داشته باشی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من جراحی کردم شش سال پیش راضیم لابیا هامو کامل برداشتن ولی سخت بود ازطرفی هم ارزش داشت کاملا راضیم ق ...

الان یعنی کامل لابیاهای بزرگ بسته شدن؟؟

چیش سخت میشه یکن توضیح بدین...حین عمل اذیت شدین؟

الان یعنی کامل لابیاهای بزرگ بسته شدن؟؟ چیش سخت میشه یکن توضیح بدین...حین عمل اذیت شدین؟

من فقط دوره نقاهت سخت بود نباید پاها ازهم زیاد باز بشن تا ۴۰ روز نباید رابطه باشه ..سه روزم استراحت کامل کردم بعد سه روز کم کم هیلی آروم کارامو مثلا فقط غدا میذاشتم تا یه هفته خیلی مراقب بودم بخیه ها باز نشن 

من فقط دوره نقاهت سخت بود نباید پاها ازهم زیاد باز بشن تا ۴۰ روز نباید رابطه باشه ..سه روزم استراحت ...

عزیزم حین عمل متوجه نشدین من از اون خیلی میترسم🥺

بعد از عمل سرویس بهداشتی راحت میرفتین؟؟

عزیزم حین عمل متوجه نشدین من از اون خیلی میترسم🥺 بعد از عمل سرویس بهداشتی راحت میرفتین؟؟

بعدش برای بار اول که سرویس رفتم کمی سوزش داشتم بعدش هیچی نفهمیدم ..بله حین عمل چون برای من با بی حسی بود کمی درد داشتم..ولی می ارزه 

بعدش برای بار اول که سرویس رفتم کمی سوزش داشتم بعدش هیچی نفهمیدم ..بله حین عمل چون برای من با بی حسی ...

آره خدایی می ارزه این عمل خواهر منم لابیاپلاستی انجام داد قبلش من هی میگفتم نرو ضروری نیست ولی رفت انجام داد طفلی واقعا اذیت میشد الان دوسه ساله راحته خداروشکر