2777
2789
عنوان

طلا یا گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست
گفتم‌ک بدم نیم سکه  شما میگی گوشی یا سکه

سکه نگیر.یا انگشتر بگیر یا گوشی ببین دل خودت چی میخواد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونی به بیست برسونیش یه گوشی ده تومنی بخری ده تومن بقیه اش هم طلا.. اگه هم نداری همون طلا بهتره&n ...

تا اخرماه بعد میرسه ۱۸

همسرم میگ بعد انت..خا..با.ت دوبرابر میشه قیمت گوشی بخر ضرر نمیکنی

ولی خب گوشی ۱۰ تومنیم بازم مدلش پاینه

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
من مدل گوشی سر در نمیارم اگه خیلی خیلی قدیمی هست و نهایت امسال عوض نکنی سال دیکه باید عوض کنی گوشی ...

اره خب گوشیم کمکم داره اخر عمرشو میکنه

همسرمم دقیقا حرف شمادو میزنه گوشیم مال سال ۹۷ هستش

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
قطعا گوشی گوشیت دیگه عمرشو کرده واجبه عوض شه

همسرم میگ تا الان گوشیت یکم جون داره عوضشو کن 

حداقل ایتم بفروش ۲ تومن بخرن ازت  

پول کمتر میزاری رو گوشیت

گوشی ک دیدم قیمتش ۱۴ تومنه

والا میگن طلا همیشه سود داره ولی وقتی میخوای بفروشی انقدر کمتر  برمیدارن که...گوشی و ولی ۲ سال بعد هم بخوای بفروشی کلی روش میاد...بعد ارزش داره چرا فکر میکنید فقط ادم باید پس انداز کنه نه زندگی!بنظرم بهترین گزینه سامسونگ a 54 هستش مامان خودم به تازگی گرفته تقریبا ۱۳ تومنه عالیه از هر لحاظ...یک گرم هم میتونی طلا بگیری در کنارش اگر خیلی علاقه داری یه آویز گردنبند سبک بگیر

والا میگن طلا همیشه سود داره ولی وقتی میخوای بفروشی انقدر کمتر  برمیدارن که...گوشی و ولی ۲ سال ...

مرسی عزیزم 

اره خودمم آ ۵۴ دوس دارم

ینی واقعا ۱۳ تومنه چقد خوب

همسرمم حرف شما رو میزنه میگ دنیا دوروزه برای کی جمع میکنی

میگ بعد عید دلار بره بالا قیمت گوشی دوبرابر میشه

مرسی عزیزم  اره خودمم آ ۵۴ دوس دارم ینی واقعا ۱۳ تومنه چقد خوب همسرمم حرف شما رو میزنه میگ د ...

اره بابا...تازه اگر گوشی که الان دستته رو هم بفروشی، حالا نمیدونم چقدر قیمتشه ولی قطعا میتونی بیشتر از یک گرم طلا بگیری در کنار گوشی جدید...

اره بابا...تازه اگر گوشی که الان دستته رو هم بفروشی، حالا نمیدونم چقدر قیمتشه ولی قطعا میتونی بیشتر ...

اره اینم میفروشم...همسرم میگ حداقل اینم ۲ تومن میبرن

مرسی عزیزم

اینطور هم پس اندازم میکنم هم ی گوشی میخرم