2777
2789

از وقتی که عقد کردم تا عروسیم خواهر شوهرم پا گشامون نکرد.که بالاخره دعوتمون کرد رفتیم خونش.

مدام گوشه کنایه میزد .کلا مهمونی رو کوفتم کرد حرمت مهمونشو نگه نداشت.ساعتای اخر بغض کردم از دستش.

برامون پتو گرفت داد به شوهرم گفت اینم جهزیه علی .اومدیم خونه پتو رو باز کردم دیدم برای شوهرم لباس خریده فقط.

نمیفهمم چرا اینجور رفتار میکنن باهام من اصلا مشکلی با این خواهرش نداشتم همیشه تعریفشو کردم چه خوبه مهربونه .

درسته دلمو جاهایی شکونده اما باز مهربونی هاش تو یادم بود.

نمیدونم چرا اونجور تو خونش باهام حرف میزد از شناختی که ازش دارم متوجه رفتارش با خودم شدم دلم خیلی شکست .

میان خونم باید سکوت کنم خونشون میرم همینطوره

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

خواهر شوهر بی ادب که حرمت حفظ نمیکنه اصلا جزو فامیل حساب نمیشه که بخوای خودت ناراحت کنی و به خاطرش بغض کنی

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهر بی ادب که حرمت حفظ نمیکنه اصلا جزو فامیل حساب نمیشه که بخوای خودت ناراحت کنی و به خاطرش ب ...

تو خانواده شوهرم با هرکسی یا مثل خودش رفتار میکنم ،یا رابطمو به حداقل میرسونم

سکوت کن به دل نگیر بهش فکر نکن  

نمیتونم فکر نکنم چون مشکلی باهاشون ندارم بی دلیل اینجورمیکنن باهام دو روزه دارم حرص میخورم