2777
2789

ماه قبل بخاطر مصرف قرص اورژانسی سیکلم بهم خورد و پریود نشدم رفتم ازمایش دادم منفی بود رفتم دکتر زنان گف بخاطر قرصاص ازمایش نوشت دوباره رفتم انجام دادم منفی بود روز اول دوتا امپول پرژسترون و روز دوم دوتا دیگ زدم (گفته خود دکتر بود) الان ۳ روزه از اخرین امپولا میگذره هنوز پریودنشدم 

طبیعیه ایا؟ اگ تجربه ای داشتین بگین

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قرص اورژانسی بخورم 5روز بعدش پریود میشم تو چرا پریود نشدی؟؟؟؟

اتفاقا منم بعد قرص اورژانسی ۱۱ روز خونریزی داشتم مث پریود

خب دیگه خونریزی داشتی تا ماه بعد پریود نمیشی شاید در حد لکه بینی یا سه روز پریودی داشته باشی

بنظرتون باردار نیسم؟ علائمی هم ندارم دوبارم ازمایش دادم منفی بوده ۴ بار بیبی چک زدم بازم منفی بوده

حداقل ۱۰ روز باید بعد از زدن آمپول صبر کنی اگر تا اون موقع پریود نشدی دوباره برو دکتر

شما تجربشو داشتی؟

نه بابا باردار نیستی خیالت راحت باشه

میدونین اخه یک نفر بهم گف این ازمایشات همه خطا دارن ب غیر از یه ازمایشگاه ک بالاشهره و .... منم ب اونجا مسیرم زیاده ترسیدم. اون یه نفرم یه خانوم بود ک طب اسلامی یاد داشت

من تجربه عقب انداختن داشتم چند بار بخاطر کیست و عفونت که با آمپول باز شدم یه بار هم که باز نشد م حام ...

اهاااا بعد وقتی ک امپول زدین باز نشدین ازمایش داده بودین؟ 

ینی قبل اینکه بزنین امپولو ازمایش ندادین ک باردار باشین؟

اهاااا بعد وقتی ک امپول زدین باز نشدین ازمایش داده بودین؟  ینی قبل اینکه بزنین امپولو ازمایش ن ...

نه عزیزم آزمایش خون نداده بودم ولی ۲  یا ۳ بار بیبی چک زده بودم منفی بود بعد به دکترهم گفتم دکتر آمپول نوشت