2821
2789
عنوان

دختر لال

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 103 پست
آخه خیلی سخت می شه نتونی با همسرت صحبت کنی، بهتره با ناشنوا ازدواج کنه

اره حتما قسمته دیگه😞

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجرده دیگه

اره جفتشون ازدواج اولش بود ۷/۸ سال دارن زندگی میکنن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

حقیقته من الان خودم مجردم ۳۲ سالمه هیچ خواستگار هم ندارم🤭

تو خداروشکر سالمی عزیزم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

سالمم ولی زیبا نیستم بازم خداروشکر گور بابای مردا😅

ولی من قیافم مشکلی نداره

اما تو بچگی متاسفانه قدرت تکلمم رو از دست دادم

همممه کار بلده ورزشکارم هست

من یکی میشناختم اصفهان بودن ورزشکار و مدالی که آلمان گوش هاشا جراحی کرد با سمعک شنوایی اش خوب شد و صحبت کردن هم یاد گرفت تو جوانی شوهرش هم مثل خودش بود.

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
من یکی میشناختم اصفهان بودن ورزشکار و مدالی که آلمان گوش هاشا جراحی کرد با سمعک شنوایی اش خوب شد و ص ...

اره ناشنوا یکاریش میشه کرد اما لال نه

ولی من قیافم مشکلی نداره اما تو بچگی متاسفانه قدرت تکلمم رو از دست دادم

چطور ک اینجوری شدی اگ دوس داری بگو

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
سالمم ولی زیبا نیستم بازم خداروشکر گور بابای مردا😅

ممنون ک قبول کردی😊

اره ناشنوا یکاریش میشه کرد اما لال نه

بنظرم لال شدن منشا روانی داره و بازم میشه کاریش کرد

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
چطور ک اینجوری شدی اگ دوس داری بگو

راستش بخاطر شرایطم دوست و رفیقی ندارم و همیشه تنهام کسی تاحالا نیومده بود ازم بپرسه تاباهاش راحت حرف بزنم

همکارای مامانم زن و شوهر هر دو هم نمیتونستن صحبت کنن هم ناشنوا ازدواج کردن ۳ تا بچه ام دارن هر سه سالم

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞