2821
2789
عنوان

یک پسر 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 16 پست
از شمارش گرفتم الان دارم میزنگم به شوهرم جواب نمیده سربازیه

اینقدر نگران نباش خب مگه نمیاد خپنه شوهرت اونوقت بگو البته اگه رفت پ یکارش نیازی نیست الکی خپدتو نگران کنی من خودم اینجور وقتا طرفو بلاک میکنم و به کس یهم چیزی نمیگم

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اینقدر نگران نباش خب مگه نمیاد خپنه شوهرت اونوقت بگو البته اگه رفت پ یکارش نیازی نیست الکی خپدتو نگر ...

زنگ زدم به شوهرم خیلی ناراحت شد😔دعوام کرد اخه این چند باری میشه هم مزاحمت تلفنی دارم هم پیام 

نمیدونم کیه 

الان شوهرم سربازه ناراحت ش کردم خدا من بکوشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2824
2823
2791
2779
2792