simsimon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1226 عنوان شوهر ول 128 بازدید | 6 پست اقا از چهارشنبه شب شوهرم خونه نیومده تاالان صببه گفته خودش پاشدن رفتن حیران دنبال زیر خاکیبااینک هیچ وقت چیزی نسیبش نشده ولی تو مخش نمیرهالان بیاد خونه من چه واکنشی نشون بدم؟صدرصدخستس ولی نمیخوام بخابه بچه دلتنگشه میره تو مخ من 1402/09/04 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 بزار بخوابهوگرنه بلانسبت سگ خلق میشه و پشیمون میشی مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
صدمین_کاربری عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 10229 چه زندگی عجیب و غیرنرمالی....زیرخاکی...از چهارشنبه خونه نیومده....نزاری بخوابه..کلا ۲ خط نوشتی با خط اولش شاخ دراوردم با خط دومش دم نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
simsimon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1226 چه زندگی عجیب و غیرنرمالی.... زیرخاکی... از چهارشنبه خونه نیومده.... نزاری بخوابه.. نزارم بخابه پس چیکار کنم؟اینک بچه مدام باباشو میخواد اونم بیاد بخابه تاشب میره شبم دوباره میره سرکار.به گفته خودش دوباره شیفت وای میسته تا فردا عصرماک نگفتیم برو دنبال زیرخاکی بهشم گفتم پولش بدرد نمیخوره