من قبل مصرف خیلی تاپیکارو خوندم و با کامنتای بقیه خریدمش خواستم منم تجربمو بگم تاپیکش بمونه هرکس خواست این قرص لعنتی رو بخره بخونه.
خانما من حدود 15 روز روزی دوتا از این قرص رو طبق دستور مصرف کردم و بعد تقریبا سه چهار روز صورتم شروع کرد چاق شدن هر روز هی چاقتر میشد منم خوشحاااال و اشتهام خیلی شده بود پرخوری میکردم.... بعد 15 روز احساس کردم توی سمت کلیه و شکم و پهلو و معدم درد احساس میکنم فکرمیکردم بخاطر پرخوریه برای همین اهمیت ندادم ولی یه شب شد که دیگه دردش داشت نگرانم میکرد احساس میکردم از داخل بادم کردن و دارم میترکم.
خلاصه مصرفشو قطع کردم.... چشمتون روز بد نبینه....
قفسه سینم، دنده هام، شکمم، پهلوهام، معدم، کلیه هام، کتف و کمرم، گردنم، بازوهام و دستام گرفتگی پیدا کرد بدنم بی جون شد یه روز کامل بدنم بی دلیل داغ شد و تب کردم و حدوو یک روز هم سردرد وحشتناکی گرفته بود.
راستش من هنوز نمیدونم علتش حجم غذایی بود که وارد بدنم شد و واکنش بدنم اینطوری بود یا عوارضش قرص خلاصه هرچی بود غیرعادی بود.
راستی پریودم این ماه با همون 15 روز مصرف از 8 روز شد 4 روز و بابت اینم خیلی نگرانم کاش از ماه بعد درست بشه.
الانم من 4 روزه مصرف قرص رو قطع کردم و پف صورتم خوابید درواقع چاق نشده بود یجورایی ورم و باد بود چون خوراکم کم نشده ولی هر روز داره صورتم لاغر تر میشه.... با وجود اینکه 4 روزه نمیخورم ولی هنوز درد قسمت کلیه هام خوب نشده
نتیجه کلی اینکه من با مشکلاتی که پیدا کردم پینشهاد میکنم این آشغالارو نخرید و از سلامتیتون لذت ببرید.اگر برید تو تاپیکای قبلیم میبنید بقیه منو نهی کردن از خوردنش ولی انقدر از لاغری عاجز بودم گفتم حاضرم همه بلایی سرم بیاد فقط چاق شم ولی همین چند روز فهمیدم چقدر رر سلامتی باارزشه. روزی که تب کردم رفتم دکتر اون بهم گفت این قرصا با کورتون و دگزا هست و اصلا این ترکیبات ویتامینی که میگن داخلش نیست!