2777
2789
عنوان

افسرده شدم 😔

182 بازدید | 9 پست

سلام 

من شوهرم زیاد تلگرام نمیره چطور پیش بیاد ، بعضی وقتا هم که میرفت بهش میگفتم چرا انلاینی میگفت دارم فیلم سینمایی دانلود می کنم بهم اسکرین هم میدااد بعد چند وقتیه از سر کنجکاوی رفتم رو اکانت تلگرامش بعد دیروز  صبح دیدم داره تلگرام فیلم های ناجور میبینه اندام زنا و کارای ..

خیلییییییی گریه کردم و ناراحت شدم بهم گفت چیشده بهش نگفتم چون نخاستم لو برم رو اکانتش هستم

ما اصلا تو رابطه باهام مشکلی نداریم اتفاقا خیلیم بهم حس شدید داریم پر از عشق و محبت 

یعنی از صبح اعصابم خورده و حالم گرفتس

به نظرتون چیکار کنم؟؟کسی تجربه ای داره؟؟

شنیدم تاثیر بد میذاره تو زندگی این فیلما

هووف درضمن ما دوران عقدیم شوهرمم بخاطر شغلش یک ماه یک ماه نیس پیشم

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

شاید همون یکماهی که نیست اون فیلما رو لازم داره😑البته این یه فرضیه اس ازش بپرس ولی نفهمه رو اکانتش هستی چون زرنگ تر میشا دفعه بعد نمیفهمی 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
شاید همون یکماهی که نیست اون فیلما رو لازم داره😑البته این یه فرضیه اس ازش بپرس ولی نفهمه رو اکانتش ...

از دیروز جواب زنگاشو ندادم چون میدونم جواب بدم گیر میده چرا ناراحتی منم نمیتونم بگم چون لو میرم ، موندم چ کنم اصن

همش حس می کنم اینم یجور خیانته😔💔 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از دیروز جواب زنگاشو ندادم چون میدونم جواب بدم گیر میده چرا ناراحتی منم نمیتونم بگم چون لو میرم ، مو ...

وقتی خونه بود نگاه می‌کرد؟ اگه آره بگو یهویی دیدم ولی اگه دوره نمیتونی بگی چون میفمه رو اکانتشی

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
وقتی خونه بود نگاه می‌کرد؟ اگه آره بگو یهویی دیدم ولی اگه دوره نمیتونی بگی چون میفمه رو اکانتشی

خب حدود ده روزی میاد خونمون میمونه ولی من اصلا ندیدم چیزی ببینه 

دیروز صبح هم دیدم رفت همرو پاک کرد زود

اره فلن نمیتونم بگم

به موقعش

خب حدود ده روزی میاد خونمون میمونه ولی من اصلا ندیدم چیزی ببینه  دیروز صبح هم دیدم رفت همرو پا ...

هر وقت حس کردی داره نگاه میکنه سریع برو مچش بگیر 

هر وقت حس کردی داره نگاه میکنه سریع برو مچش بگیر 

فقط همینو میدونم که اون هیج وقت راضی نیس من تن و بدن مرد دیگرو تماشا کنم 

ولی اون میبینه... و چقد نامرد :) 💔

فقط همینو میدونم که اون هیج وقت راضی نیس من تن و بدن مرد دیگرو تماشا کنم  ولی اون میبینه... و ...

عزیزم اکثر مردا همینن ان شاالله اگه اعتیادی ب دیدن فیلما داره برطرف بشه