2777
2789

مجردم و دانشگاهم خدایی اگر کاری نداری بخواب خواب خیلی خوبه من حتی اگر کلاسمون هم کنسل بشه متاسفانه خوابم نمیبره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی اول بود راه انداختم

دومی ۲سال و ۸ماهش فلا خواب بود و هست

منم دلم میخواد بخوابم ولی تا چشمم گرم بشه خانم پا میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه کلاس اولی دارم و کوچیکه هم همراه اون بیدار میشه و با ما میاد بعدشم نمیذاره بخوابم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مجردم و دانشگاهم خدایی اگر کاری نداری بخواب خواب خیلی خوبه من حتی اگر کلاسمون هم کنسل بشه متاسفانه خ ...

این دوران هم گذروندم گاهی کلاس کنسل میشد بچه ها میگفتن بریم بخوابیم برام غیر باور بود الان از بیکاری کلافه کلافه ام