2777
2789

مجردم و دانشگاهم خدایی اگر کاری نداری بخواب خواب خیلی خوبه من حتی اگر کلاسمون هم کنسل بشه متاسفانه خوابم نمیبره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی اول بود راه انداختم

دومی ۲سال و ۸ماهش فلا خواب بود و هست

منم دلم میخواد بخوابم ولی تا چشمم گرم بشه خانم پا میشه

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه کلاس اولی دارم و کوچیکه هم همراه اون بیدار میشه و با ما میاد بعدشم نمیذاره بخوابم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

مجردم و دانشگاهم خدایی اگر کاری نداری بخواب خواب خیلی خوبه من حتی اگر کلاسمون هم کنسل بشه متاسفانه خ ...

این دوران هم گذروندم گاهی کلاس کنسل میشد بچه ها میگفتن بریم بخوابیم برام غیر باور بود الان از بیکاری کلافه کلافه ام