2777
2789
عنوان

حالم بده

133 بازدید | 4 پست

این ذهنیت که همه‌ی آدمای موفق یا دارن پزشکی میخونن یا پیراپزشکی گند زده تو روانم🥲😑💔

بااینکه استعداد و علاقم چیز دیگه‌ایی ولی این ذهنیته همش اذیتم میکنه و نمیزاره واسه علاقم تلاش کنم

چیکار کنم به نظرتون این ذهنیت تغییر کنه؟؟🥲

ذهنیتتو درست کن
خیلی از بچه های پزشکی و دندون و پیرا پزشکی همین ذهنیت تورو دارن
و از جایی که هستن راضی نیستن
این تقکره بد دردیه...درستش کن
وگرنه هرجا باشی از خوت نا راضی خواهی بود
اینو بدون تو اون رشته هام چیز خاصی نیست
کلا برگ برنده اون علاقه و مهارته
حالا هرجا باشی
اشپز باشی دکتر باشی معلم باشی یا....
موفقیت به پزشکیه مگه
الان یه ادمهایی موفقن که حتی تحصیلات عالیه ای ندارن..

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اولین حرف علاقه و استعداده من یادمه یسری اسنپ گرفته بودم بحث رشته و اینا افتاد که کفت چرا پزشکی و پرستاری و این چیزا نخوندین خیلی بهتر بود درحالی ک من با زشته کامپیوتر تو دوران دانشجویی حداقل ماهیانه ۳۰ ۴۰تومن درامد داشتم

طرزفکرتو عوض کن برای مثال نصرت همون آسپزه رو همه میشناسن کی فکرشو میکرد ک ی اشپز درامدش از پزشکا بالاتر باشه

یا ی بلاگر هست کلینیک زیبایی زده و کی فکرشو میکرد سروز پزشکا زیردست بلاگرا کار کنن

البته قصدم توهین به رشته پزشکی نیست اما اگر تو به چیز دیگه ای علاقه داصته باشی خیلی موفق تری تو اون زمینه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت