من میدونستم که نامزدم قبل ازدواج میرفته جمع های مافیا دخترونه و پسرونه با گذشته اش کاری ندارم ولی فکر میکردم الانا دیگه فکر کار و زندگیه کع هست ولی تو این جمع ها فکر میکردم دیگه نره سیر شده باشه که فکر ازدواج افتاده پیج مافیایی که میرن چند وقت پیش از فالووینگ هاش پیدا کردم هی چک میکردم از عکس بازی های قبل میذاشت ولی روش میزد قدیمی و فلان ولی دوشب پیش یک فیلم استوری گذاشته بود روش زده بود بازی چهارشنبه دقیقا نامزدم هم توش بود من میترسیدم بهش بگم یوقت اشتبا نکنم برا خیلی قبل باشه یا دعوا کنیم اینا بلاخره امشب دل رو به دریا زدم گفتم این دو هفته اخیر جایی رفتی گفت که دوهفته پیش یادم نمیاد گفتم مک میشع گفت کی رو میکی گفتم فلان روز گفت از کجا میدونی گفتم منو احمق فرض کردی قبلا بهت گفتم دوست ندارم دیگه برم تو این جمع ها نه تنها حرفم برات ارزشی نداشت دروغ هم گفتی خونم پنهون کاری کردی خیلی چیزا بهش گفتم دیگه هی معذرت خواهی کرد ولی من همه حرفام زدم آخرشم گفتم الان عصبی ام پیام نده شب خش نوشت شب خش😔دیگه سین زدم چیزی نگفتم همیشه زود میخواییده آخرین بازدید دو و نیم ایناعع انگار اونم ناراحت خوابش نبرده دلم کبابه۱😔ولی بروز نمیدم باید ادب شه چند وقت دیگه عقدمونه مثلا): حالا چیکار کنم اگر پیام داد جواب بدم یا نه تا یکی دو روز جواب ندم؟خیلی گندش کردم یا حق دارم ؟آخه انگار من ارزشی ندادم ک اهمیتی نداد خیلی بی احترامی حساب میشه ازاین ورم زود ازش بگذرم دفعه بعد کاری میکنه میگ اون سری مگه چیشد