2789

منم امشب شوهرم شیفته تنها هم هستم پا شدم درا رو قفل کردم یه چک کردم اومدم دراز کشیدم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آقا محمود که تو تاپیک می‌چرخی به خانوما درخواست دوستی میدی خجالت بکش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
😂😂😂😂😂

ووالا به خدا مثلاً که چی درخواست دوستی میدی که چیکار بکنی انگیزت چیه مثلاً از درخواست دوستی دادن خدا نکنه توی همچین تاپیک‌هایی بیای یه نظر بدی بدو بدو میان درخواست دوستی میدن 

خاک تو سرش قبل اونم یه امیر نامی اومد

اصلا من موندم اینا خانواده ندارن اصلاً خودشون مادر ندارن تو خجالت نمی‌کشی وقتی طرف داره میگه شوهرم امشب خونه نیست بدو بدو میری درخواست میدی میری درخواست میدی چه زری بزنی آخه مردک من شوهرم به خاطر زندگی من داره میره بیرون کار می‌کنه شب بیرون می‌مونه شیفت وایمیسته بعد به نظرت من میام تفم بندازم کف دست تو

ووالا به خدا مثلاً که چی درخواست دوستی میدی که چیکار بکنی انگیزت چیه مثلاً از درخواست دوستی دادن خدا ...

همونو بگو... بیکارن عزیرم بیکاااار

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

همونو بگو... بیکارن عزیرم بیکاااار

ببین یکیشون انقدر بی‌خانواده‌تر بود معلوم نی از زیر کدوم بته‌ای سر درآورده الان دوباره اومد درخواست دوستی داد ببین این دیگه چقدر بدبخته بعد از اینکه این همه من حرف زدم توی تاپیک باز میاد درخواست دوستی میده بی خانواده