بابام خیلی خیلی خیلی سخت گیره حتا نمیزاره صبحا تنها مدرسه برم خودش نمیره سرکار منو میبره بعد میره. کل تابستونو ی بارم ب رفیقام بیرون نرفتمو اونا فک کردن خودم نمیخوامو قط ارتباط کردن. حتی الانم ک کلاس زبان میرم تا منو ننشونه سرصندلی نمیره با اینک کلاسم دیقا 5 دیقه پیاده با خونمون فاصله داره.. راه حلی دارین برای بهتر شدنش :)) خسته شدم از موندن تو خونه تنها بیرون رفتن من ی مدرسس.. چجوری میتونم درسش کنم
.مال من هم زورکی بود.ازابتدایی تا دبیرستان زورکی بود.ولی دانشگاه که رفتم خودم از چادر خوشم اومد.چون استادامون مرد بودند به چادری ها محل نمیگذاشتند .به مانتویی محل میداد.فهمیدم خبریه...نمونه اش استاد کارافرینی بود.دوستم موهاش رنگ زد .گفت بیا نزدیکم بشین لب تاب را نگاه کن .ما که چادری بودیم محل سگ هم نمیگذاشت .خیلی هم چندش بود.در عوض خواستگارام همه خوشگل....
هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
چه ربطی داره متلک انداختن فرد به رفتار و تربیتش داخل جامعه ربط داره اصلا ربطی به پوشش ...
چادریم .مانتو پوشیدم پیش مردا .باحجابم هم بودم .اینقدر بد زل زدند .با بد زل زدن بهم حس وحشتناک بی احترامی داده شد که چادرم سر کردم .یا اصلا کلا از جلوی مردا ناپدید شدم .من هیکلی نیستم .اندامم برامدگی داره
ربطي به چادر نداره آدم مریض در هر شرایطی کار خودشو میکنه، بعد مشکل ایشون پدرشه نه مردم
پدرش از گندیدگی جامعه و مریضیش خبر داره .....نگاه های وحشتناک مردا به زنها قابل تحمل نیست .اونها فقط به زنهای چادری بدون ارایش محل نمیدهند.با ارایش هم قبول ندارند.نگاهشون روشون هست .من کلیه فامیل مانتویی هستنو با ارایش .بی ارایش میرم .چادری.محل هم نمیگذارندولی در عوض خواستگارام خوشگلند.شوهر خواهرم هم خوش قیافس.
من داداشم اینطوری بود حتی نفس کشیدنمونم اختیارش باخودم نبود
از دسش فقط شوهر کردم
سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم