2777
2789
عنوان

سخت گیری پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 43 پست
نمیتونم ببخشیدا ولی دوست ندارم 🫠

.مال من هم زورکی بود.ازابتدایی تا دبیرستان زورکی بود.ولی دانشگاه که رفتم خودم از چادر خوشم اومد.چون استادامون مرد بودند به چادری ها محل نمیگذاشتند .به مانتویی محل میداد.فهمیدم خبریه...نمونه اش استاد کارافرینی بود.دوستم موهاش رنگ زد .گفت بیا نزدیکم بشین لب تاب را نگاه کن .ما که چادری بودیم محل سگ هم نمیگذاشت .خیلی هم چندش بود.در عوض خواستگارام همه خوشگل....

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره  متلک انداختن فرد به رفتار و تربیتش داخل جامعه ربط داره  اصلا ربطی به پوشش ...

چادریم .مانتو پوشیدم پیش مردا .باحجابم هم بودم .اینقدر بد زل زدند .با بد زل زدن بهم حس وحشتناک بی احترامی داده شد که چادرم سر کردم .یا اصلا کلا از جلوی مردا ناپدید شدم .من هیکلی نیستم .اندامم برامدگی داره

و داداش 22 ساله من:)) بعضی وقتا خنگ میشم دلم میخاد شوهر کنم  زیاد دارم رلمم خاستگاری کرده ب مام ...

نه نکنیا 

از چاله میوفتی به چاه 

ادم پدره رو میتونه تحمل کنه ولی شوهرو نه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
پس واقعا راسه ک میگن استادا.... 

بله ...استادا به چادری ها محل نمیدهند.نه اینکه نمره کم بدهند.نمره را  میدهند.فقط محل و خوش بش با چادری ها نیست .سروسنگینند. زنها محل میگذارند.

خیلی دلم خواست بیینمت با این تصوری ک دارم ازت الان سعید برفی 🥺🥺 اگ اعتماد نداری میخوای اول من عکس ...

نه گلی بحث اعتماد نیست ، تو سایت عمومی نمیشه عکس گذاشت ، توم نزار 

من خودم اکانت اینستا یکی از دخترای اینجا رو اتفاقی پیدا کردم از روی عکسش 

یا اکانت شوهر یکی دیگه از دخترا رو دیدم تو اینستا 

ممکنه شناسایی شی 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
دور از جون عزیزم  درست نمیشن . من حتی نمیزاره داداش ۱۶ ساله ام هم بیرون بره ..

اوضاع خرابه .مردامون را باید حریم داشته باشند.خبر داری یا نه .....داداش من هم بیرون نمیره .شراب و اعتیاد .چاقو .کثاعت کاری های دیگه .

ربطي به چادر نداره آدم مریض در هر شرایطی کار خودشو میکنه، بعد مشکل ایشون پدرشه نه مردم

پدرش از گندیدگی جامعه و مریضیش خبر  داره .....نگاه های وحشتناک مردا به زنها قابل تحمل نیست .اونها فقط به زنهای چادری بدون ارایش محل نمیدهند.با ارایش هم قبول ندارند.نگاهشون روشون هست .من کلیه فامیل مانتویی هستنو با ارایش .بی ارایش میرم .چادری.محل هم نمیگذارندولی در عوض خواستگارام خوشگلند.شوهر خواهرم هم خوش قیافس‌.

پدرش از گندیدگی جامعه و مریضیش خبر  داره .....نگاه های وحشتناک مردا به زنها قابل تحمل نیست .اون ...

پدر ایشون خودش مریض هست ،شکاک بودن خودش یک مریضی وحشتناک هستش ،ربطی به جامعه نداره 

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 

من داداشم  اینطوری بود حتی نفس کشیدنمونم اختیارش باخودم نبود

از دسش فقط شوهر کردم 

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم