2777
2789
عنوان

سخت گیری پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توم

۲۳ سالمه

حتی سر کارم نزاشت برم

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
چادر سر کن . .به چادریا کسی گیر نمیده .حتی نگاه هم نمیکنند .من چادر سر میکنم .بی ارایش میرم .حتی چپ ...

برخورد بقیه به میزان شعورشون بستگی داره نه پوشش طرف مقابل!

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چادر سر کن . .به چادریا کسی گیر نمیده .حتی نگاه هم نمیکنند .من چادر سر میکنم .بی ارایش میرم .حتی چپ ...

ربطي به چادر نداره آدم مریض در هر شرایطی کار خودشو میکنه، بعد مشکل ایشون پدرشه نه مردم

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 
از رشتم خوشم نمیاد قشنگ اول ریاضی بودم الان انسانی میخام فرار کنم از انسانی😂😂😂😂

نمیتونی بری کنکور ریاضی بدی؟ فکر کنم جدیدا میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

چه ربطی داره 

متلک انداختن فرد به رفتار و تربیتش داخل جامعه ربط داره 

اصلا ربطی به پوشش تو نداره 

من شخصا با دوست چادریم رفتم بیرون میگفت که رفتم بیرون بهم تیکه انداخن چیو زیر اون  پنهون میکنی زیر اون یا اینکه هر چی عشقیه زیر چادر مشکیه و هزار تا چیزدیگه

تو پوشیه و نقاب هم بزنی بری بیرون بازم یه آدم خری پا میشه یه چیزی میگه

هعی دورت بگردم 

دور از جون عزیزم 

درست نمیشن .

من حتی نمیزاره داداش ۱۶ ساله ام هم بیرون بره ..

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
دور از جون عزیزم  درست نمیشن . من حتی نمیزاره داداش ۱۶ ساله ام هم بیرون بره ..

و داداش 22 ساله من:)) بعضی وقتا خنگ میشم دلم میخاد شوهر کنم  زیاد دارم رلمم خاستگاری کرده ب مامانم گفته ولی آخر اونم تو این سن پشیمونیه 

دور از جون عزیزم  درست نمیشن . من حتی نمیزاره داداش ۱۶ ساله ام هم بیرون بره ..

خیلی دلم خواست بیینمت با این تصوری ک دارم ازت الان سعید برفی 🥺🥺 اگ اعتماد نداری میخوای اول من عکس بدم؟