2777
2789
استاد با ای پی جدید به برق جهان هستی متصل شد.. بفرمایید.. 

🤣🤣🤣🤣

استاد  سوال دارم ازت

اونی که این روزا پیام میده آرشه؟

حسش به من چیه؟

کامل هرچی که به مغزت میادو بگو 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس شیشمی مثلا تو یکم از من بگو🌚🖐

حس میکنم موهای نسبتا بلندی داری ابروهات پهن نیست 

پوستت گندمی روشن 

متولد آبان اسفند یکی از فصل های بهاری 

رو ی دختر خانمی نظر داری انگار و پسر خوش خنده و رو هستی 

قربونت عزیزدلم ان‌شاءالله نینی خوشگل نصیبت میشه صالح و سالم و خوش اقبال 🕋💋♥️😍

مرسی گلم انشالله ک شمام به تمام آرزوهات برسی❤️

فقط ببخشید یه سوالی؟

من تا چندوقت دیگه یه پولی دستم میرسه بنظرتون میتونم باهاش خونه بخرم یا کمه؟

باهاش یه کاری راه بندازم؟

🤣🤣🤣🤣 استاد  سوال دارم ازت اونی که این روزا پیام میده آرشه؟ حسش به من چیه؟ کامل هرچی که ...

مگه خودت نمیبینی آرشه یا کیه؟؟ 

حسش به تو زیاده ولی از طرفی رفیق بازه رفیقاش انرژیش و میگیرن

آرش ها پوست سفیدی دارن و دلی کوچک اگر قد اون بلند باشد نشان دهنده سوسول بودن اوست اگر قد متوسطی داشت خصلت مردونه زیادی داره آرش ها یا دندونپزشکن یا دندون ساز یا کاسبی دارن یا تحصیل کرده بیکارن

♥️😍

اومم عزیزم ببخشید کلیی سوال دارم🙂😂خیلی خوشحالم

کی میبینمش

کی باهاش ازدواج میکنم

کی بهم درخاست میده

اون میدونه ک دوسش دارم؟ 

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

مرسی گلم انشالله ک شمام به تمام آرزوهات برسی❤️ فقط ببخشید یه سوالی؟ من تا چندوقت دیگه یه پولی دستم ...

خونه بخری منفعته تو این دوره زمونه کار ریسکه بستگی داره چ کاری باشه عزیزم ۱ تا ۷ وعده ب دستت میرسه سوره واقعه زیاد بخون و ذکر یا وهاب یا قهار یا رزاق یا فتاح یا حنان یا منان یا الله 

اومم عزیزم ببخشید کلیی سوال دارم🙂😂خیلی خوشحالم کی میبینمش کی باهاش ازدواج میکنم کی بهم درخاست م ...

خواهش میکنم گلم 

میدونه تقریبا اره باز تا اخر هفته میبینیش رفته رفته ب رابطه کشیده میشه ان‌شاءالله 

مگه خودت نمیبینی آرشه یا کیه؟؟  حسش به تو زیاده ولی از طرفی رفیق بازه رفیقاش انرژیش و میگیرن ...

این همه چرتو پرت چجوری به مغزت اومد🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

دیگه هیچوقت به خودت نگو حس شیشم بچه جان😂😂😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
خونه بخری منفعته تو این دوره زمونه کار ریسکه بستگی داره چ کاری باشه عزیزم ۱ تا ۷ وعده ب دستت میرسه س ...

درسته من خودمم خونه میخوام اما پول کمه

بنظرت پول بیشتری به دستم میرسه ک خونه بگیرم؟

۱ تا ۷ ماه منظورته؟ 

حس میکنم موهای نسبتا بلندی داری ابروهات پهن نیست  پوستت گندمی روشن  متولد آبان اسفند یکی ...

موهام بلنده اره خودم مد کردم این مدل و

ابروهام پهن ولی کم پشته

پوستم گندمی روشن

متولد ماه هایی که گفتی نیستم

الان کیه که به دختر خانومی نظر نداشته باشه؟ حالا من به یکی نظر دارن بقیه پسرا به همه نظر دارن. با چند نفر ادم نزدیک زندگیم میخندم با بقیه خشکم.. 

قدم چنده حالا؟