2777
2789
عنوان

بازشدن بخت با دعای دعانویس

6050 بازدید | 43 پست

سلام.دوستان من سنم بالا رفته هر چیم دعا میکردم برام نمیشد نه شغل نه ازدواج درست نمیشد تا اینکه یکی از آشناهامون شک میکنه به قضیه من میگه دختر به این خوبی  چرا تا این سن مونده باشه خلاصه میره برام‌پیش یک دعا نویسی که میگه موکل داره و اون میگه براش جادو کردن و موکلاش اون چیزی که من رو با اون بختم‌بستن میارن.تلبته اینم بگم‌نگین دروغ بوده چون خودمم به همون چیزی که آوردن شک کرده بودم چون به یک ترفندی این وسیله شخصی رو اونی که من بختم رو بستخ ازم گرفته بود.پس فهمیدم کارش درست بوده اما میگم چدن سنم بالا رفته دیگه به اونصورت خواستگاری ندارم و کسی خواستگاریم نیومد با اینکه این رو برام آورد.بعد از دو سه سال دوباره همین فامیلمون کسی رو پیدا کرده که میگه کارش خیلی خوبه از اون قبلی هم بهتره و لشکر جن داره.البته میگه جنش مسلمون هستن و گفته تضمینی براش بختش رو باز میکنم اما پول زیادی خواسته.در حد چهار پنج میلیون به نظرتون چکار کنم.هر دعای هر چله ای هر کار بگین هم کردم.بعضیا میگن پیش اینا رفتن گناه و ال و بل ولی من یکبار یک حاج آقایی اتفاقا از تلویزیون دیدم که سوال کردن گفت کسی بخت نمیبنده مگر چقدر خدانشناس باشه اما اگر کسی یقین گرد بره پیش کسی که اهلش هست و به اینکار وارده.باز میگم مگر نمیگن اگر کسی به طرف سحر و جادو رفت انگار ناامید از درگاه خدا شده.چکار کنم راهنماییم کنید.باز خواهرم میگه تو که نمیخوای برا کسی مشکل درست کنی میخوای مشکل خودت رو برطرف کنی.موندم.تمام کارام هم گره هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی میخوای ۴ و ۵ میلیون بدی ب کسی برات دعا کنن؟؟؟؟

گفته بختش باز میکنم تضمینی،یعنی میگی ندم این پول رو.گفته برا خودم‌نمیخوام برای جنیان میخوام اینا ازم‌طلب میکنن.

گفته بختش باز میکنم تضمینی،یعنی میگی ندم این پول رو.گفته برا خودم‌نمیخوام برای جنیان میخوام اینا ازم ...

ببین ی درخواست بده کارت دارم راجب همینه

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃

لشکر جن داره؟! خخ بخاطر همین چیزاس که ایران یه کشور عقب مانده محسوب میشه اولا باید از خدا بخوای این یعنی کفر مطلق ثانیا اون دعانویس اگه بقول شما خیلی معتبر و اصلا نعوذباله خداست برا خودش یه کاری کنه که محتاج تیغ زنی ملت نباشه!

نمیدونم من اگه باشم همچی کاری نمیکنم اگه ایمانت به خدا خیلی باشه هیچ دعایی نمیتونه اثر کنه عاخه با ورود ابن جن ها به خونت زندگیت خیلی نابود تر میشه بنظرم ارزشش رو نداره ایمانت رو قوی تر کن