2777
2789
عنوان

اسیر عشق شدم

200 بازدید | 12 پست

تا این حد دلتنگ عشقم نبودم امروز خیلی دلگیرم بخاطرش ۴ ماهه ندیدمش ، عشق در نگاه اوله ها در بین ما حتی یه سلام علیک هم نشده ، بنظرتون اونم دلتنگمه‌ ؟ از من یه چند سال کوچیکه نوجوانه ، 💔

اون روز توی یه ساختمان پزشکی بودم شب کنار شیشه یهو اومد از اونجا رد شد من مات موندم یا مثلا دو ماه پیش مادرمون می‌بردم بیمه تو میدان ماشینو پارک کردم دیدم اومد از اونجا رد شد منو دید چرا تو بعضی جاهای شهر ناخودآگاه میاد از جلوم مثل کابوس رد میشه ؟ 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندسالته ، چند سالشه

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

نه

خب چرا باید دلتنگ کسی شه که معلوم نیست دیده یا نه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
هیچ اشنایی با هم ندارین؟

ای بالا برز نازاره خوشگل چنی عه خودت تعریف می‌کنی 😁🤭

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

ای بالا برز نازاره خوشگل چنی عه خودت تعریف می‌کنی 😁🤭

حقیقته😌😂 توم از خودت تعریف کن دلکم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
حقیقته😌😂 توم از خودت تعریف کن دلکم 

🤣 موفق بوین عزیزم

🤣 موفق بوین عزیزم

قرباند بام 😌😂

خیلی دلتنگم به چشماش نگاه کنم 

خب جلو میرفتی شمارشو میگرفتی