2777
2789
عنوان

عمل آپاندیس

466 بازدید | 29 پست

بچه ها تازه دوروزه اپاندیسمو عمل کردم و امروز مرخص شدم درد وحشتناکی دارم و جای عملم و و-ا-ژ-نم تیرمیکشه 

و دردش غیرقابل تحمله برام کسایی که عمل کردن همچین چیزی براتون اتفاق افتاده طبیعیه؟

تا چند وقت درد داشتین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه عزیزم تا موقعی که بخیه هاتو بکشی

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

ببین اگه اورژانسی رفتی اورژانس و عملت کردن 

یک سونوگرافی برو شاید کیست تخمدان یا کیسه صفرات باشه چون اورژانسی بری بگی بیشتر به نفع اپاندیس میذارن و عملت میکنن ماموردداشتیم اینطور بوده دردش خوب نشده سونو کردن دیده سنگ کیسه صفرا بوده 

جدی خیلی میترسم اخه

اره عزیزم

منم دردم وحشتناک بود درکت میکنم 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
ببین اگه اورژانسی رفتی اورژانس و عملت کردن  یک سونوگرافی برو شاید کیست تخمدان یا کیسه صفرات با ...

وای نگو تروخدا دیگه طاقت عملو ندارم

سونو انجام دادم قبل عمل گفت کیست تخمدان دارم ولی اندازش اون قدر نیست ک نیاز ب عمل باشه با دارو اوکی میشه

ببین اگه اورژانسی رفتی اورژانس و عملت کردن  یک سونوگرافی برو شاید کیست تخمدان یا کیسه صفرات با ...

ترسیدم اینو گفتی چقدر بعد عملم می تونم برم سونو انجام بدم

اگر اینا باشه باز باید عمل بشم🥹😭😭😭😭

🥹چیکارکنم کم بشه

عزیزم درست میشه راستش باید تحمل کنی

من خیلی خیلی دردش زیاد بود انقد مسکن میزدن دکتر می‌گفت اگه یکی دیگه برات بزنیم میمیری 🤦🏻‍♀️ دراین حد دیگه یه هفته تحمل کردم تا آروم شد