2777
2789
عنوان

یعنی هک شدم😐

108 بازدید | 16 پست

من یه اکانت تو روبیکا داشتم هرکاری کردم حذف نشد گفتم آفلاین شم بعد ۳ ماه حذف شه بعد با ی شماره دیگه اکانت ساختم و از اکانت قبلی خارج شدم الان آخرین بازدید اون اکانتو دیدم واسه ۳۰ دقیقه پیشه با اینکه من ۲ روزه اصلا رو اون اکانت نرفتم😐

ببرم مبایل فروشی میتونه بگه هک شدم یا ن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله اون کاربری رو لطفا🙏❤️

اگه اون کاربری مال شماست یا نیست فرقی نداره فقط باید تاپیک درخواست تعلیق بزنن یا یه جا با همون کاربری نی نی یار پنج رو تگ کنن که کاربریشون تعلیق بشه🌹

.

اگه اون کاربری مال شماست یا نیست فرقی نداره فقط باید تاپیک درخواست تعلیق بزنن یا یه جا با همون کاربر ...

درخواست دادم چند بار اما نینی یار تعلیق نکردن اون کاربری رو  گزارش بزنید حله سپاس🙏

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
درخواست دادم چند بار اما نینی یار تعلیق نکردن اون کاربری رو  گزارش بزنید حله سپاس🙏

قانونش اینه باید تاپیک بزنید یا تگ کنید یه جا نی نی یارو ... من گزارش بزنم از من ایراد میگیرن🌹

.

اره بری بت میگه..اجی میتونی این کاربریو (ژانیاااااااااا) رو گزارش بزنی ممنون میشم

سلام

با همون کاربری باید درخواست تعلیق بدین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلام با همون کاربری باید درخواست تعلیق بدین.

بابا خو چندروزه ایشون داره رومخم میره مدام درحال توهینه😒

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
بابا خو چندرپزه ایشون داره رومخم میره مدام درحال توهینه😒

باید بزنین روی سه نقطه زیر پست و پست های کاربر رو گزارش بزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.