2777
2789
عنوان

شپش

85 بازدید | 10 پست

بچه ها تورو خدا بیاین ب من بگین چیکار کنم من قبلا شپش داشتم خوب شدن الان باز دوبارع در اومدن شما بگین من چیکار کنم ابروم نره

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای بچه‌داداشم از ترکیب پودر فلفل قرمز و اب استفاده کردم هرچی شامپو اینا میزدم نمیرفت

ولی باید خیلی مراقب باشی اصلا به بدنت نخوره فقط کف سرت و سریع بشوری چون بدجور میسوزونه ولی ریشه کن کرد

توصیه نمیکنم استفاده کنی چون اگه رو پوست دست و اینا بریزه بدجور میسوزی تا دو سه ساعت خارش و سوزش داری

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!

فقط لوسیون دای لیس

قیمتش بالاست یکم ولی صددرصدجوابه

قول میدم بهت

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی

من تازه عروسی هم کردم میترسم ابروم بریزه بخدا 

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
فقط لوسیون دای لیس قیمتش بالاست یکم ولی صددرصدجوابه قول میدم بهت

از داروخونه بگیرم

هر دوسه روز با مایع ظزفشویی بشور

در ضمن یکی در نزدیکت داره ک مبتلا میشی باز

اونو پیدا کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
از داروخونه بگیرم

بله ازداروخونه بگیر هرهفته یه شیشه اش وکامل بزن به موهات، سریک ماه خوب میشه منوبچهام درگیربودیم بیچاره شده بودیم این نجاتمون داد

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز