2789
عنوان

عش بی پول

111 بازدید | 12 پست

عشق یا پول؟

بچه هااا رلم از اولش میخواست منو بگیره ولی هم بچه وهم بی پول بودیم رشته ش کاردرمانی هست فعلا سربازی درآمدش خوبه منم دانشجو معلمم ولی فعلا هیچی تداره به خانوادم بگم ردش می‌کنند. چیکار کنم دلم میخواست زود ازدواج کنم دلی نمیشه انگار تلاشی هم نمیکنه خسته شدم خواستگارام و بخاطرش رد کردم چیکار کنم

انتخاب من عشق هست 

زندگی یعنی تلاش دو طرفه 

چه طرف مقابلم وضعش خوب باشه چه نباشه،منم کار میکنم و اول برام مهمه که خودم وضع مالی خوبی دارم یا نه 

بقیش با تلاش دو طرف ساخته میشه 

باهاش صحبت کن که باید بره سراغ یک شغل 

خودتم اگر علاقه داری بهش به معنای واااقعی عاشقی،تلاش کن همراهش اگر شرایط اوکی بود ازدواج کنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه درآمد کارش ماهی ۱۵ ۲۰ تومنخ

چند سالشه؟ تومرکزی جایی کار میکنه؟ میخوام راجع به آینده شغلی این رشته بدونم.

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

چند سالشه؟ تومرکزی جایی کار میکنه؟ میخوام راجع به آینده شغلی این رشته بدونم.

متولد ۷۷ آره کیلینک توان بخشی و درآمدش با اینکه تازه کاره ۱۵ ۲۰ تومن ماهیانه

متولد ۷۷ آره کیلینک توان بخشی و درآمدش با اینکه تازه کاره ۱۵ ۲۰ تومن ماهیانه

میتونم بپرسم کدوم استان هستین؟ بعد همسرت فوق دیپلم داره؟

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏