من همیشه دغدغه ای دارم مثلا الان دغدغه دارم ماشین صفر برام فروش بره چون میخوام خونه بخرم چ میدونم دغدغه آزمون ارتقا رتبه دغدغه جابه جایی از شرکت همه اینها تو این چهارماه آخر سال برام اتفاق می افته وقتی دغدغه دارید چکار میکنید
دغدغهی ارشد گرفتن و دغدغهی کار جدیدی که قراره راه بندازم و ریسکیه
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهمه فکر و ذکر م شده فروش ماشین آخه میگن مشتری نداره
آره نداره مخصوصا ماشینی که از کارخونه تو این ثبتنام اخر گرفتید. چون قیمتش مثل اینکه حتی از بازار هم بالاتره. کلا رفته تو رکود.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
خونه هم تو رکود هست فعلا. امیدوارم زودتر با قیمت خیلی خوب به فروش بره یه خونه عالی هم گیرت بیاد عزیزم