سلام عزیزان من اضافه وزن زیادی ندارم قدم ۱۵۹ و وزنم ۶۳ هست ، قبلا باشگاه میرفتم به صورت حرفه ای کلاااا کم غذام اما توی وعده هرروزمون پلو هست استپ وزنی شدم و میخام تا عید حتما وزنم بشه ۵۶ اینا لطفا لطفا اگه قرص خوب که عوارضش کم باشه بهم معرفی کنین و اینکه داروخونه ها داشته باشن یا حداقل عطاری ها نمیتونم به پیج ها اعتماد کنم حقیقتا
هیچی عزیزم. هیچی وجود نداره بجای اینکه وقتتو تلف کنی دوماه دیگه بفهمی الکیه از الان رژیم درست بگیر تحرکت رو بالا ببر و صبر داشتهباش بدنت خودش از استپ درمیاد.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
من با رژیم و ورزش اردیبهشت تا اواسط تیرماه هشت کیلو کم کردم شدم ۶۰ ، میخام قرص رو همزمان با پیاده روی بخورم چون امکان ورزش هوازی و سنگین ندارم متاسفانه ، رژیمم رعایت میکنم فقط میخوام لاغری رو سرعت بده ممنون میشم راهنماییم کنین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هیچی عزیزم. هیچی وجود نداره بجای اینکه وقتتو تلف کنی دوماه دیگه بفهمی الکیه از الان رژیم درست بگیر ت ...
درسته عزیزدلم ، ولی میخواستم اگه دارویی هست که سوخت و ساز روبیشتر میکنه خیلی خوبه بدونم و استفاده کنم چون اضافه وزنمم زیاد نیست نهایتا شیش تا هفت کیلو کم کنم خیلی راضیم اخه اصلا امکان ورزش سنگین جز پیاده روی اونم تا محل کارم ندارم
این قرص فاجعه است من استفاده کردم 6 کیلو لاغر شدم ولی بعدش آنقدر مریض شدم دو ماه بیمارستان موندم و داشتم میمردم دکتر گفت این قرص ترکیبات آمفتامین داشته که مثل مواد مخدر شیشه است خواهش میکنم با قرص لاغر نکنید