2777
2789
عنوان

چندقلو زایی

237 بازدید | 14 پست

دوستان برا چندقلوزایی باید از سمت مادری ارثشو داشته باشی یا پدری 

من مادرپدرم سه قلو داشتن 

ولی هیچکدوم از بچه هاش دوقلو نداشتن

ممکنه ب نوه رسیده باشه 

اخه شنیدم ک میگن فقط اونایی ک سمت مادری دوقلو دارن احتمالش هس ک دوقلو یا چندقلو داشته باش 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مامان بزرگ پدریم دوقلو به دنیا آورده ولی هیچکدوم از بچه هاش دو قلو ندارن...

یعنی هیچکس تو خانواده تون غیر مادربزرگتون دوقلو نداره 

نوه ها چی 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

از سمت مادری باید ارث باشه گلم مامان بزرگ من 8تا بچه داره همش دوقلو بودن اما میمردن و یکیش میمونده😂 هنوز ک هیچکدوممون دوقلث نیاوردیم

مامان بابامم سه قلو اورده دختر عموم دوقلو اورد 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
سمت مادرم دوقلو زایی هست ب نوه ها ارث میرسه 

چ خوب یعنی ب بچه های خودش نرسیده 

از سمت مادری باید ارث باشه گلم مامان بزرگ من 8تا بچه داره همش دوقلو بودن اما میمردن و یکیش میمونده😂 ...

اخی منم مادربزرگم زمانی ک همون سه قلو رو باردار بود موقع زایمان فوت کردن

پس اگه ب دخترعمو رسیده یه کورسوی امیدی هس

عمههای مامانم دوقلو داشتن  مادربزرگم دوقلو اورد  یکی از خالههام همینطور

پس یعنی احتمالش هس برا هرکی ک تو خانواده داشته باشن

اخی منم مادربزرگم زمانی ک همون سه قلو رو باردار بود موقع زایمان فوت کردن پس اگه ب دخترعمو رسیده یه ...

اره احتمالش هس عزیزم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐