2777
2789
عنوان

ترم اولی ام

96 بازدید | 9 پست

من ۳ درس تخصصی و دو درس عمومی دارم...(آموزش زبان)

تو برگه انتخاب واحد نوشته امتحان ها از ۱۶ دی امتحان 

چجوری هست امتحان؟؟ مثل مدرسه تا اونجایی که درس دادن امتحان میگیرن؟

یه درسی مثل انس با قرآن خیلی سخته؟؟🙁

استرس دارم

به نظر شما تا ۱۶ دی میرسم همرو بخونم؟؟🥺

زبانم ضعیف نیست ولی برای انس با قرآن و روش تدریس میترسم🙁

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

عزیزم معمولا اینجوریه استاد خودش منبع معرفی میکنه یا میگه این قسمت هارو بخونید یا سوال میده له هرحال مثل مدرسه نبست که کل کتاب رو بخونی:/ معمولا اینجوریه اخرای ترم استادا تاره مشخص میکنن چی به چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود استاد مشحص مبکنه میبینی اخر ترم یه جزوه دیگه میده یا میگه از جزوه دست نویستونه یا از کتاب حذف میکنه بستگی به استادتون داره خودش مشخص میکنه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

خود استاد مشحص مبکنه میبینی اخر ترم یه جزوه دیگه میده یا میگه از جزوه دست نویستونه یا از کتاب حذف می ...

استاد اول ترم کتاب معرفی کرده.... ممکنه بگه جزوه بخونین کتاب نمیخواد؟

سخته خیلی؟؟

نه :/ 

چرا باید سخت باشه؟ 

اگر یه درسی رو دوست نداری یا توش ضعیفی وقتی منبع ها مشخص شد یا تو اون یک هفته ای که فرجه امتحان داری بشین رو اون متمرکز شو ولی کلا فکر مدرسه رو بنداز بیرون از سرت دانشگاه خیلی فرق داره حالا بری ترمای بعد میفهمی خودت 

بعضی از استادا رو هوا نمره میدن کلا :/ یهو میبینی کسی که هیچی نخونده با تویی که از الا استرس داری یکی شده نمرتون بیخیال خوش بگذرون یکم دوران خوبیه

نه :/  چرا باید سخت باشه؟  اگر یه درسی رو دوست نداری یا توش ضعیفی وقتی منبع ها مشخص شد ی ...

من ترم اولی هستم... و میخوام از همین حالا نمرم  بالا باشه بتونم سهمیه استعداد درخشان بگیرم 

نمیخوام نمراتم بد باشه🤕

باشه عزیزم مرسی🫂💝

من ترم اولی هستم... و میخوام از همین حالا نمرم  بالا باشه بتونم سهمیه استعداد درخشان بگیرم  ...

اهان خب پس ببین سر کلاس به حرف های استاد خوب گوش کن نکته برداری کن چون بعضی وقتا جزوه کلاسی  هم حزو امتخان حساب میشه از اول هم راجب منبع با استاد صحبت کنید تا بدونید اوضاع از چه قراره اینجوری بهتره 

خواهش گلم موفق باشی 😎♥️

استاد اول ترم کتاب معرفی کرده.... ممکنه بگه جزوه بخونین کتاب نمیخواد؟

اره شاید ولی اگه کتاب معرفی کرده احتمال داره حذف کنه براتون اگه اصرار کنید میگم که بستگی به استادا داره اگه استاد خوبی باشه با دانشجو راه میاد

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)