2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی باردار بودن؟

279 بازدید | 25 پست

بچه ها من اقدام واسه دومیه بعد از ۱۲ سال تنبلی تخمدان دارم  این ماه اقدام بودم و علایم دارم مثل کمر درد شکم درد حساسیت نوک سینه یبوست و اینکه من این ماه لترزول روزی ۲/نیم  و کلومفین روزی ۲ تا از روز پنج پریودی  به دستور پزشک خوردم ولی بی بیچک میزنم منفی میشم حالم بد میشه فردا موعدمه 

میشود انگشت مبارک خود را به روی کاربری من بمالی و وارد تاپیک اخرم شوی؟ خیلی ممنان

با اجازه اسی💓

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من چهار روزه از موعدم میگذره دیشب تا حالا یکم لکه بینی دارم و بی بی هم همش منفیه فردا میرم ازمایش 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
میشود انگشت مبارک خود را به روی کاربری من بمالی و وارد تاپیک اخرم شوی؟ خیلی ممنان با اجازه اسی💓

عزیزم داخل اینجوری تاپیکا این چیزا رو نذارید لطفا

عزیزم داخل اینجوری تاپیکا این چیزا رو نذارید لطفا

ببخشید به متن تاپیک. نگاه نکردم😔

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
ببخشید به متن تاپیک. نگاه نکردم😔

اخه میدونی گلم من حال اسی رو درک میکنم و خیلی استرس داره و نگرانه یکم رعایت کنیم🙂

من ۱۹ شهریور اخرین پریودیم بود

۳ آبان بی بی چکم مثبت شد😐

دکتر میگه یا تخمک گذاری دیر داشتی یا لقاح دیر گرفته 

الان ۸ هفته و ۶ روز ام😅

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

من از موعدم ۱۲روز گذشته بود زدم منفی بود تست دادم منفی بودم.دمنوش زعفران غلیظ درست کردم سه روز دیشب شدم بفکر آمپول بودم که بندازم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞